Mime training – Job van der Wal

Elke woensdag avond Van 19.30 tot 21.30uur is er in de LCC Mimetraining door Job van der Wal, leeftijd: 12-80 jaar.

Job van der Wal is afgestudeerd aan het Innovo Conservatory te Pasadena California (VS). Momenteel is hij actief in europa als mimeartiest, docent en coach.

In de afgelopen jaren heeft hij verschillende optredens en workshops gegeven in Amerika, Zuid-Afrika, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Duitsland en natuurlijk Nederland.

Men heeft Job kunnen zien spelen en lesgeven op onder andere; scholen (lager en voortgezet onderwijs), jeugdgroepen, (psychiatrische) instellingen, kerken, feesten, partijen en festivals. U kunt hem boeken voor allerlei uiteenlopende activiteiten. Of het nu gaat om een workshop, optreden, lezing, coaching of een combinatie hiervan.

Tijdens een workshop leer je niet alleen spreken met je lichaam maar ook bewegen met je lichaam, je lichaam onder controle houden, bepaalde bewegingstechnieken gebruiken of de juiste bewegingen maken die bij een bepaald gevoel of verhaal horen. Bij een optreden van J-mime ziet u het onwerkelijke werkelijkheid, het onzichtbare zichtbaar en levensgebeurtenissen voor u uitgespeeld worden.

Voor aanmeldingen of informatie (maar ook een vrijblijvende offerte), kan via: Job van der Wal, 06-5172 0712

Advertenties
Geplaatst in LCC, Sport. Reacties staat uit voor Mime training – Job van der Wal
%d bloggers liken dit: