ClubAqua Gezond en verfrissend!


Recreatiecentrum Zevenkamp heeft 2 Clubaqua activiteiten in het programma, te weten:


Club Aquarobics

ClubAquarobics is één van de populairste programma’s. Deze actieve workout is een combinatie van cardio-, spier- en danstraining in het water. FUN staat voorop, terwijl de intensiteit van de training zeker niet onderschat mag worden!

Voor wie is ClubAquarobics?
ClubAquarobics is voor iedereen die swingend wil werken aan zijn gezondheid. Het grote voordeel van ClubAquarobics is de lage schokbelasting op de gewrichten door de opwaartse druk van het water. Door met oefeningen gebruik te maken van de waterweerstand op enerverende muziek, is dit dé manier om in shape te komen.

Hydro Fit
Club Hydrofit is een ontspannen manier van bewegen. Lopen zonder de grond te raken, waarbij je blijft drijven door de aquafitnessmaterialen om je middel. Door combinatie van cardio-, spier- en mobiliteitstraining in diep water, is dit een verantwoorde manier van bewegen. Met bewegingen uit het langlaufen, fietsen en hardlopen is dit een veelzijdige training!

Voor wie is ClubHydrofit?
Omdat de combinaties en oefeningen van ClubHydrofit toegankelijk en afwisselend zijn, is ClubHydrofit geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen! Geen ingewikkelde pasjes; iedereen kan meedoen! Door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde aquarobicer een uitdaging.

Aquarobics, elke dinsdag 20.30 – 21.15 en elke donderdag 19.30 – 20.15 uur, HydroFit elke donderdag 20.15 – 21.00, kosten: Aquafitness/Hydrofit/Aquarobics losse les € 6,60 per les (RDP € 5,80) Club Aqua (3 maanden lidmaatschap) € 71.00

Wijzigingen voorbehouden

Advertenties
Geplaatst in Sport. Reacties staat uit voor ClubAqua Gezond en verfrissend!
%d bloggers liken dit: