Nieuwe Yoga en Meditatie lessen in LCC

Vanaf dinsdagavond 31 januari is er weer gelegenheid om je op te geven voor de Yoga- en Meditatielessen in LCC Zevenkamp.

In een les van ongeveer 1 uur wordt er aandacht besteed aan lichaam, adem- en onstpanningsoefeningen die op een natuurlijke manier lichaam en geest met elkaar in evenwicht brengt.
De oefeningen worden met aandacht uitgevoerd in combinatie met een bewuste en rustige adem.We doen liggende, zittende en staande oefeningen (Asanas).

Door deze oefeningen:
• Leer je je lichaam kennen
• Ga je bewuster met je adem om
• Kun je jezelf beter ontspannen
• Nemen je innerlijke rust en concentratievermogen toe
• Worden je spieren en gewrichten soepeler
• Laat je je energie weer stromen

Meditatie
Meditatie is een methode waarin je leert om met je aandacht in het hier en nu te blijven. Je adem kan daarbij dienen als een anker om aandachtig te blijven.
Het is persoonlijk welke uitwerking meditatie op je kan hebben, maar je innerlijke rust en concentratievermogen worden vergroot.

Ontspanning
Iedere les begint en eindigt met een liggende ontspanning op zachte muziek.

Dinsdagavond in LCC Zevenkamp, Ambachtsplein 141, vanaf 31 januari t/m eind mei, van 18.45-19.45 en 19.45-20.45, info: 06-1360 2410
Ps; zit je dichter tegen Ommoord aan, kijk dan op yogaforbalance.nl voor het adres op de Hesseplaats.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Actueel, Cursussen, Gezondheid, Nieuws. Tags: , , , , , , , . Reacties staat uit voor Nieuwe Yoga en Meditatie lessen in LCC
%d bloggers liken dit: