Vrouwenwereldkunst

Iedereen heeft dierbare herinneringen aan zijn jeugd, land van herkomst, kind, familie, dierbare voorwerpen die alleen voor hem een belangrijke betekenis hebben.
Sommige mensen willen die met andere delen door middel van een gesprek, foto of een… kunsthandwerk.

Stichting Buurtwerk Alexander (SBA) zoekt vrouwen van deelgemeente Prins Alexanderpolder die graag die herinneringen met elkaar willen delen en samen willen werken aan een mooi kunstwerk.

Breien, haken, borduren, lapjeskunst (quilt en patchwork) en andere soorten handwerk zijn toegestaan… Alles is mogelijk!
Mogelijke thema’s kunnen zijn: landen van herkomst, klederdracht, plattegronden van stad of dorp, teksten, dierbare voorwerpen etc.
De lapjes/kunstwerkjes worden met elkaar verbonden en naast elkaar tentoongesteld op een speciaal ervoor gemaakte stellage.

Een aantal materialen is gratis voor de vrouwen beschikbaar, voor thee en koffie betalen ze een symbolisch bedrag van € 0,50, wat tevens een spaarpot is voor aanschaf van extra mooie materialen.

Vrouwen komen 1 keer per week (vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur) bij elkaar in LCC Zevenkamp, Ambachtsplein 141.
De eerste informatiebijeenkomst wordt op vrijdag 2 maart 2012 georganiseerd. U bent van harte welkom!
De bijeenkomsten duren maximaal 2 uur per keer.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u bellen met 010-4563993 of mailen naar: gosia.bojar@buurtwerk-alexander.nl

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Creatief, Cultuur, handwerken, Kunst, LCC, SBA. Tags: , , , , , , , . Reacties staat uit voor Vrouwenwereldkunst
%d bloggers liken dit: