Activiteiten Vijf Havens

Je zou haast denken dat er alleen activiteiten zijn in de LCC, maar dat is niet het geval, hier even een resumé over waarvoor je bij Aafjes Vijf havens terecht kunt:

Iedere maandag van 14.00 tot 15.45 is een nieuwe activiteit, te weten het Ontmoetingsplein waar je middels een spel of bij de leestafel een ander ontmoet.
Iedere dinsdag van 14.00 tot 15.45 ben je welkom om te komen handwerken, naast het uitoefenen van verschillende technieken op het gebied van breien, borduren, knopen en vele andere vormen van handwerken, staat zeker de gezelligheid centraal bij deze activiteit.
Iedere woensdag van 10.00-11.45 uur, tekenen en schilderen  excl. materiaalkosten.
Iedere 3e woensdag van 19.30 tot 21.00 is er natuurlijk de Buurtbingo.
Iedere vrijdag is er zang van 10.00-11.45 uur, waar het gaat om het met elkaar (niet in koorvorm) zingen van oude bekende liederen. Om de andere week sluit er ook een gitarist aan om het geheel een kleurrijker karakter te geven
Iedere 2e vrijdag van 14.00-15.45 uur is er het bloemschikken.

Vergeet ook niet dat je (mogelijk aansluitend of vooraf) voor weinig in de Schranserij heerlijk kunt eten!

Voor verdere info, zoals beschikbaarheid, reserveren en eventuele kosten kunt u contact opnemen met de Vijf Havens op 010 2070100.

3 Reacties to “Activiteiten Vijf Havens”

 1. Sita Says:

  Hallo allemaal,
  Ik ben op zoek naar iemand die aan huis bijles kan geven, aan mijn dochter van Havo 2 in Wiskunde en evt andere vakken. Ik kan niet heel veel missen. Gaarne uw begrip hiervoor. Bvd, Sita.

  Like

 2. yvonne Says:

  Beste mensen ,Ik ben op zoek naar een cursus Bob Ros .
  Kunnen jullie mij daaraan helpen

  Met vriendelijke groet

  Yvonne

  Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: