1Dream1Crew danslessen in Recreatiecentrum

Alle dansers van Zevenkamp en omstreken opgelet! Vanaf 6 januari 2014 worden er in Recreatiecentrum Zevenkampse Ring lessen gegeven in Zumba, Breakdance, Modern, Hiphop en Algemene Dans Vorming (Kids Dance)

De danslessen vinden plaats op woensdag en zaterdag. Tijdens de lessen wordt toegewerkt naar een jaarlijks eindoptreden.
Ook verzorgt 1 Dream 1 Crew dansevenementen. Zo zal er na de meivakantie een Dance Battle worden georganiseerd in Rotterdam Zevenkamp.
In de maanden januari en februari worden er gratis dance clinics aangeboden op scholen in de deelgemeenten van Prins Alexander om de kinderen met meerdere dansstijlen kennis te laten maken.

1 Dream 1 Crew
1 Dream 1 Crew is opgericht door Giovanni en Ursela Berhitu. Ursela was actief binnende danswereld als danser, op nationaal en internationaal niveau.
Samen met een team van docenten bieden zij een breed scala aan danslessen aan.
Meer informatie over de dansschool en het lesaanbod is te vinden op de website van 1 Dream 1 Crew:www.1d1c.nl.
Neem gerust contact op voor meer informatie!

Advertenties

3 Reacties to “1Dream1Crew danslessen in Recreatiecentrum”

 1. wilna Says:

  Bedankt voor de reactie ga zo even kijken

  Like

 2. wilna Says:

  De zumbalessen op welke tijd,dag worden die gegeven?En wat is de prijs? En voor welke leeftijd is het?Heb op de website geklijkt maar die doet het niet.

  Like

  • zevenkamp Says:

   Hallo Wilna, jij bent er echt snel bij zeg…
   Alles is in orde nu, was een mengeling van, enerzijds kreeg ik dit als afbeelding binnen en de OCR software kan de 1 als l gezien, en anderzijds ondergetekende, die van al dat eten een beetje lui is geworden en de zaak niet goed had gecontroleerd….de link werkt dus nu!

   Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: