Halve Marathon voor een nieuw Zomerkamp in Roemenië

Zondag 18 mei gaat de penningmeester van Sansa een halve marathon lopen om geld in te zamelen, en u kunt hem sponsoren!
Vorig jaar heeft Stichting Sansa (voorheen Stichting Alexander Helpt Roemenië) met heel veel succes en bescheiden middelen een zomerkamp georganiseerd voor circa 100 kinderen in het dorp Costuleni in Oost-Roemenië.
Dat was zo’n groot succes dat we dit in 2014 niet alleen voor Costuleni willen organiseren, maar ook voor drie andere dorpen in deze gemeente.
Om dit financieel mogelijk te maken gaat de penningmeester van Sansa!, Paul Steinbusch, op zondag 18 mei de halve marathon (21 KM) van Leiden lopen om zo geld in te zamelen.
U kunt hem sponsoren via een totaal bedrag of een bedrag per KM, bijvoorbeeld € 1,= per km. Alle bijdragen zijn van harte welkom!
U kunt uw bijdrage overmaken naar bankrekening 35 32 57 702, ten name van SAHR (oude naam Sansa!) te Rotterdam onder vermelding van: Paul rent voor Costuleni.
Sportieve groet en hartelijk dank!

Stichting Sansa! zet zich in om de voorzieningen in een aantal dorpen in Moldavisch-Roemenië te verbeteren door het ondersteunen van sociale projecten en bewonersinitiatieven. Voor meer informatie over Sansa: www.sansa.info of Facebook.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, GoedeDoelen. Reacties staat uit voor Halve Marathon voor een nieuw Zomerkamp in Roemenië
%d bloggers liken dit: