Museumstraat in de Victor E van Vrieslandstraat

Ook dit jaar strijkt Museumstraat neer in vier Rotterdamse straten en benoemt daar Museumdirecteuren-voor-één-dag. In 2014 zijn dat de weekenden van 14 & 15 en 21 en 22 juni.
Tijdens het eerste weekend openen ze de Museumstraat in de Hoogstraat en aan het Augustvermeijlenpad.
Het tweede weekend vieren ze Museumstraat in de Middelharnisstraat en sluiten ze af in de Kralingse Esch.
Voor Museumstraat gaan negen Rotterdamse musea op reis en trekken voor één dag met hun prachtige collecties in bij bewoners in deze Rotterdamse straten.
Er wordt overal aan gedacht: een loket voor de deur, suppoosten voor het huis, een mooie tentoonstelling en natuurlijk goede afspraken over schoonmaken van je huis ná het festival.

Graag organiseren zij met jou op 15 juni Museumstraat in Zevenkamp. Als bewoner van Centraal Wonen Zevenkamp is dit je kans om directeur en curator te worden van je eigen museum.
Als Museumdirecteur-voor-één-dag maak je samen met een van de musea een kleine tentoonstelling, ontmoet je andere museumdirecteuren-voor-één-dag en vier je de opening van je eigen museum samen met je familie, vrienden, kennissen én andere belangstellenden.
Geef je op als Museumdirecteur!

Woon je zelf binnen Centraal Wonen Zevenkamp en wil je je graag opgeven als Museumdirecteur-voor-één-dag?
Of ken je mensen die in deze straat wonen? Stuur dan een e-mail naar Frederique frederique@museumstraat.nl.

Dus 15 juni 2014 juni, Museumstraat in Zevenkamp, de Victor E. van Vrieslandstraat

Advertenties

Eén reactie to “Museumstraat in de Victor E van Vrieslandstraat”

  1. PR Commissie Centraal Wonen Says:

    Het gaat een geweldige dag worden. We hebben 6 museumwoningen van bewoners. En de woning aan de V.E. van Vrieslandstraat 39 is nu al van buiten te bekijken. Ingericht als jaren 50 woning door het 50er jarenmuseum van Zoetermeer. Er zijn rondleidingen door Centraal Wonen , langs binnentuinen, bijenkasten en eetbare TakaTuka wijktuin. Kinderspelen, voorlezen. En uiteraard zijn Kroeg en terras open. En vind je dat lopen maar niets, dan hijsen we je in onze bakfiets ;-).

    Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: