Presentatieavond Thorbecke Cultuurprofiel Dit is ‘t!

De leerlingen van de Creative highschool, de highschool Dans en Omega hebben tijdens de presentatieavond laten zien wat ze dit jaar geleerd en gemaakt hebben.
Het was een vrolijke avond vol dans, schilderijen en reizen.
Op verschillende manieren lieten de leerlingen zien dat ze het hele jaar bezig zijn geweest met hun creatieve ontwikkeling.
Bij de Creative highschool ligt het accent op kunst, bij dans op hip hop en bij Omega hebben de leerlingen bijna spelenderwijs verschillende kwaliteiten ontwikkeld.
Samenwerken, ideeën uitwerken, overtuigen, presenteren, het kwam allemaal naar voren bij de reizen die de Omega-leerlingen in hun reisbureaus.

George Belzer
Bijzonder was het moment waar docent Henk Visscher vertelde dat beeldend kunstenaar George Belzer een kunstwerk wil geven aan Thorbecke Voortgezet Onderwijs en dat de school als dank de George Belzer-prijs instelt. Vanaf volgend jaar wordt de prijs uitgereikt aan de meeste creatieve leerling van dat jaar.
Ouders, broertjes, zusjes, en andere belangstellenden hadden een leuke avond. Naast de optredens bezochten ze de kunstmarkt en kozen een reis uit die Omega-leerlingen met hun reisbureaus hadden samengesteld. Op het podium werd ook de inmiddels traditionele kunstveiling gehouden. Tot slot werden de leerlingen die de Creative highschool dit jaar afsluiten verblijd met een prachtig ingelijste ets – die ze zelf gemaakt hadden…

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Actueel, Cultuur, Dansen, School. Reacties staat uit voor Presentatieavond Thorbecke Cultuurprofiel Dit is ‘t!
%d bloggers liken dit: