Gratis Comedy Night line-up in Youngsters

Mag ik u voorstellen aan Marciano Sloof, beter bekend onder zijn artiestennaam Comedian Marciano Martie.
Marciano studeerd aan het Albeda Collega en doet een opleiding Leisure and Hospitality (lees: Toerisme en Recreate, volgens hem zelf) en is nu in een vergevorderd stadium van stage lopen bij Buurtwerk Alexander.
Zijn grote droom is om cabaretier/comedian te worden en avond aan avond in uitverkochte grote theaters te staan.Wat hij vooral tijdens zijn stage leert is omgaan met collega jongeren en volwassenen en vooral evenementen organiseren.
Omdat deze stage nu bijna ten einde loopt wil hij dit met de PrinsAlexander bewoners vieren en delen in de vorm van een gratis Comeday Night in Youngsters, maar, dat doet hij niet alleen!
Op deze avond zullen gratis en belangeloos de volgend comedians optreden;
Mo El Khamssi
Rachid Comedian Larouz
Bert Kleijweg
Len Elkhuizen
Comedian Marciano Martie (vanzelfsprekend) en zijn neef Reggie is ook van de partij.

Hij wil natuurlijk dolgraag een goed gevulde zaal, en heeft daarbij wat hulp nodig, dus heeft u niets anders/beters te doen (het WK is toch al klaar) kom dan ook kijken naar een fantastische avond waar gegarandeerd veel gelachen gaat worden!

De show word gehouden op het Ambachtsplein dus voor de meesten lekker in de buurt, op zaterdag 19 Juli om 20:00 en de show start om 20:30, en aangezien ze toch een beetje thuis zijn op die dag is de show GRATIS!!!
Dus heb je zin om te lachen kom dan gewoon lekker kijken en help hem met deze show te promoten.

The Comedy Show van Marciano Martie zaterdag 19 juli om 20:00 Youngsters Zevenkamp, Ambachtsplein 141 3068GV Rotterdam, be there!

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Buurtwerk, Jongeren, School, Theater, Tieners, Toneel. Reacties staat uit voor Gratis Comedy Night line-up in Youngsters
%d bloggers liken dit: