Kaartenactie Gebiedscommissie Culinesse 2014

Ook dit jaar vindt het Culinair, Culturele Muziekfestival CuliNESSE weer plaats aan het strand langs de Zevenhuizerplas.
Het festival, voor het eerst georganiseerd in 2011, trekt altijd een groot & divers publiek uit zowel de wijk Nesselande als ook uit de andere wijken van Rotterdam en de omliggende gemeenten.Diverse restaurants serveren hun lekkere hapjes en verschillende artiesten treden op(sommige zeer bekende!). Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen aan leuke activiteiten meedoen in het KIDS-paviljoen.
Dit jaar heeft men zelfs Nick & Simon en van Dik Hout weten te strikken!

Op 28, 29 en 30 augustus 2014 zet dit festival opnieuw haar tenten op aan het evenemententerrein aan de Kretalaan in Nesselande.

Gebiedscommissie
Donderdag 28 augustus zal het festival worden geopend door Adriaan Visser, wethouder Financiën, Binnenstad, Cultuur en Sport. Op vrijdagavond 29 augustus zullen leden van de gebiedscommissie Prins Alexander ook aanwezig zijn op het festival. De leden van de commissie gaan graag met u in gesprek als u een idee heeft voor in de straat, buurt of wijk. Ideeën of initiatieven die uw omgeving beter en leuker maken. De gebiedscommissie heeft een budget om uw plannen te verwezenlijken.

Vrijkaarten
Net als eerdere jaren heeft het festival ook voor 2014 nog subsidie ontvangen vanuit de voormalige deelgemeente Prins Alexander en zijn er opnieuw voor alle avonden een aantal vrijkaarten beschikbaar. Wilt u in aanmerking komen voor vrijkaartjes (max. 2 kaarten per aanvrager) dan kunt u een mail sturen naar gebiedPrinsAlexander@rotterdam.nl met daarin:

Naam
Adres
Postcode en woonplaats
Emailadres
Voorkeur voor donderdag, vrijdag of zaterdag

Reageer snel, de deadline is 13 augustus en op = op!! De kaarten worden op volgorde van ontvangst weggegeven. De winnaars krijgen uiterlijk 22 augustus bericht waar de kaarten kunnen worden opgehaald.

Advertenties
Geplaatst in Aanbiedingen, Activiteiten, Actueel, alert, Zang. Reacties staat uit voor Kaartenactie Gebiedscommissie Culinesse 2014
%d bloggers liken dit: