Men of Steel Run Zevenhuizerplas

Op zaterdag 13 september vindt de eerste editie van de Men Of Steel Run plaats rondom de Zevenhuizerplas in Rotterdam Nesselande.
Het betreft hier een unieke obstakel-run waarbij de deelnemers kunnen kiezen uit 7 of 14 km. Onderweg zal je 40 hindernissen moeten trotseren door het mulle rand. Een fantastische uitdaging voor alle sportliefhebbers uit Rotterdam.
Dit evenement leent zich perfect voor sportverenigingen, scholen en bedrijven.
Een prachtig uitje met een sportief karakter!
Lijkt het jou en of je team leuk om aan dit geweldige evenement deel te nemen wacht dan niet en schrijf je nu in volgens onderstaande link en profiteer van € 10,00 korting.

menofsteelrun.nl/men-of-steel-run-zevenhuizerplas/inschrijven/gemeenterotterdam

Nog meer info op: obstakels.com/obstaclerun/men-steel-run

Behalve de obstakel-run zijn er diverse side-events;
Wat te denken van een 4×4 offroad parcours met pickups, en een festival met live bands en dj’s. (de kraaien, pinata, idance )Naast veel enthousiaste deelnemers is de organisatie van de Men Of Steel Run ook nog op zoek naar vrijwilligers.

Nog niet helemaal overtuigd, kijk dan HIER  even voor het parcours, geweldig gewoon al deze toestellen!

Dus mocht de obstakel-run nog niet in je sportieve agenda passen, maar zou je wel een kijkje in de keuken willen nemen van de organisatie. Stuur dan een mailtje naar sascha@menofsteelrun.nl
Als vrijwilliger heb je na afloop gratis toegang tot het festivalterrein en wordt er tijdens de dag gezorgd voor een lunch!

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Actueel, alert, Sport. Reacties staat uit voor Men of Steel Run Zevenhuizerplas
%d bloggers liken dit: