7evenkamp Actief

Enthousiastelingen gezocht met goede ideeën voor de wijk. BOZ wil graag een werkgroep vormen met bewoners die het leuk vinden om met elkaar kleinschalige activiteiten te organiseren en uit te voeren in Zevenkamp. DOCK zorgt voor coaching en ondersteuning van de initiatieven.

Er gebeuren een boel dingen in Prins Alexander: zomerconcerten in Ommoord, een theaterschool in het Lage Land, een fietsvierdaagse in Oosterflank, sportactiviteiten bij het strand en Culinesse in Nesselande.
Maar hoe zit het met Zevenkamp? Het voormalige LCC is verhuisd naar een andere locatie, de speeltuin is nog dicht wegens verbouwing, en áls er al iets te beleven valt zie je het vaak pas achteraf als verslag in de wijkkrant.
Op zoek naar vakantieactiviteiten kom je al gauw terecht bij het jeugd-vakantie-paspoort. Een prima verhaal, maar vrijwel niets in onze buurt.

De BOZ (Bewonersorganisatie Zevenkamp) en DOCK (participatie) willen bewoners uit Zevenkamp oproepen om met leuke ideeën voor de wijk te komen.
Er zijn genoeg mensen met goede ideeën en deze willen we graag met elkaar in contact brengen.
Door een ‘activiteitengroep’ te starten met mensen die het leuk vinden om ideeën te bedenken, te organiseren en uit te voeren.
We denken hierbij aan bijvoorbeeld vakantie activiteiten voor de kinderen, een grote picknick in het wijkpark, een georganiseerde wandeling of fietstocht, een kunst/cultuurroute en muziek ‘van de wijk/voor de wijk’.
Mogelijk lopen er meer mensen met dezelfde ideeën rond, maar komt het nog niet van de grond.
Door de krachten te bundelen kunnen we met elkaar een bijdrage leveren aan een levendig Zevenkamp.
Lijkt het u wat, neem contact op met: Stichting BOZ, Postbus 8505, 3009 AM Rotterdam of via stichtingboz@outlook.com.

Bent u onze vrijwilliger?
De Bewonersorganisatie Zevenkamp (BOZ) zoekt baliemedewerkers voor het invullen van eenvoudige formulieren, het reageren op aanmaningen, het doorverwijzen naar de raadsvrouw en maatschappelijk werk, eenvoudige consumentenzaken zoals abonnementen en klachten of afspraken met de belastingwinkel.
Heeft u interesse voor deze boeiende vrijwilligersbaan, bel naar de BOZ op 06 – 49466703 of mail stichtingboz@outlook.com.

De BOZ is ook naarstig op zoek naar een penningmeester, geïnteresseerd? 06-51472302

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, BOZ, Vrijwilligers. Reacties staat uit voor 7evenkamp Actief
%d bloggers liken dit: