Jubileumfeest winkelcentrum Zevenkamp

Al eventjes terug was hier te lezen dat op op zaterdag 27 september 2014 burgervader Aboutaleb langs komt.
Zaterdag 27 september a.s. viert het winkelcentrum het 30 jarig jubileum en wordt het nieuwe logo gepresenteerd. Tussen 13.00 en 13.30 onthult burgemeester Aboutaleb dit nieuwe logo. Het winkelcentrum heeft de tweede ster behaald voor het Keurmerk Veilig Ondernemen, daarvoor legt de burgemeester een speciale tegel in het winkelcentrum. De festiviteiten voor het jubileumfeest starten om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur

Het Jubileumfeest
De festiviteiten vinden plaats tussen 11.00 uur en 17.00 uur in Winkelcentrum Zevenkamp aan het Ambachtsplein te Rotterdam.
Om 13.00 uur wordt burgemeester van Rotterdam, de heer Aboutaleb, ontvangen door de voorzitter van de winkeliersvereniging. Wij zijn er trots op dat de burgemeester tijd heeft gemaakt om het jubileumfeest officieel te openen. Daarna onthult de burgemeester ons nieuwe logo voor het winkelcentrum en legt hij de 2e ster voor het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Met het uitdelen van gratis loten maken alle bezoekers aan het jubileumfeest kans op leuke prijzen.

Voor kinderen worden er bij de jongerenvoorziening Youngster kinderactiviteiten georganiseerd zoals knutselen, schminken, poffertjes bakken en is er Buurtschoolwerk op wielen.

Het beloofd een swingende dag te worden met DJ Nashnya, de brassband Unicqum en live optreden van Déon Leon, en ook Rachel Kramer is weer even terug in Zevenkamp!

Tot slot nodig ik u mede namens de winkeliersvereniging van harte uit om op zaterdag 27 september met ons het jubileumfeest te vieren.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, alert, Ambachtsplein, Dansen, Eten & Drinken, Evenementen. Reacties staat uit voor Jubileumfeest winkelcentrum Zevenkamp
%d bloggers liken dit: