Gratis vakantie Mobeye via de Politie

Onder het mom “Geen woorden maar daden” mocht de Politie, in het kader van het offensief tegen de woninginbraken, namens de Gemeente Rotterdam in de wijken Kralingen-West en Crooswijk een groot aantal Mobeyes op leenbasis (gratis) beschikbaar stellen. 

Dit is inmiddels uitgebreid over meerdere wijken en mede door de vele (woning) inbraken in voornamelijk Zevenkamp en Ommoord zijn er door de Politie nog een aantal “Mobey’s” aangeschaft, die tijdens uw vakantie gratis ingezet kunnen worden.

De Mobeye is in principe een compacte alarminstallatie die werkt via infrarood en iedere beweging meldt via een ingebouwde GSM-module naar ingeprogrammeerde telefoonnummers, bij deze specifieke plaatsing wordt de opvolging verder verzorgt door de politie.
Voor mensen die op vakantie gaan kan dit alarm voor een maximale periode van 6 weken kostenloos geleend worden via de Politie (wijkagent).

Hoe komt u in aanmerking voor een Mobeye?
Om in aanmerking te komen voor het gebruik van een leen Mobeye kunt u contact opnemen met Jan vd Lienden (0900-8844 of via bureau Zevenkamp).
Hij regelt het volledige traject voor Zevenkamp, Ommoord en Nesselande.
Hij neemt daarna contact met u op om te kijken of u woning in aanmerking komt voor een Mobeye.
Een van de voorwaarden is dat er geen huisdieren in de woning mogen achterblijven bij inschakeling van het alarm.

Meer info over de Mobeye vindt u op: www.mobeye.eu/NL/home

Advertenties

Eén reactie to “Gratis vakantie Mobeye via de Politie”

  1. Betty Dubbeld Says:

    Dat is een heel goed idee.

    Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: