OpZuinig organiseert gratis cursus Milieucoach

De cursus Milieucoach is een interessante cursus van vier bijeenkomsten over energiebesparing en duurzaamheid in huis. Milieucoaches zijn na de cursus goed in staat de boodschap over te brengen in hun eigen netwerk. Milieucoaches organiseren bijeenkomsten in de huiskamer, het buurthuis, voor ouders op basisscholen, kerken, bij sport – en buurtverenigingen. Alleen of met z’n tweeën. De milieucoaches maken hierbij gebruik van de ‘besparingsladder’ de opZuinig-quiz en de speciale E.KOFFER vol met demonstratiematerialen.
In de afgelopen jaren werden er al meer dan 250 bewoners opgeleid in een cursus tot Milieucoach. De cursus die wordt georganiseerd door het Rotterdams Milieucentrum is zeer interessant voor mensen die meer willen met energiebesparing en duurzaamheid in het eigen huis. Tijdens de cursus is er volop aandacht voor allerlei materialen maar juist ook voor gedragsverandering. Want met gedragsverandering is de meeste winst te halen, zowel voor de portemonnee als voor het milieu.

Lost and Found
De cursus van het milieucentrum gaat op 28 oktober weer van start en bestaat uit vier bijeenkomsten op de bijzondere locatie: ‘Lost and Found’ aan de Coolsingel. Aanmelden is wel verplicht. Mail ons op info@milieucentrum.rotterdam.nl

Tweede serie
Een tweede serie cursussen gaat op 25 november van start (ook vier bijeenkomsten). De beide cursussen worden afgesloten met een feestelijke uitreiking van de certificaten milieucoach.

Cursussen komend najaar, op dinsdagavonden (gratis!):
28 oktober, 4-11-18 november
25 november, 2-9-16 december
Mail ons info@milieucentrum.rotterdam.nl

Advertenties
Geplaatst in Cursussen, DeelGemeente, Gratis. Reacties staat uit voor OpZuinig organiseert gratis cursus Milieucoach
%d bloggers liken dit: