Halloween in Merenbuurt Oost

Gezien het feit dat veel mensen zich in Zevenkamp inzetten voor een leuk Halloween feest voor de kinderen heb ik deze Merenbuurt Oost getiteld, ook in de omgeving van het Jagersmeer (midden Merenbuurt) wordt het eea georganiseerd en bij TakaTukaland.

Hier hebben Rachida, Marianne, Mira, Willy en Nathalia zich weer ingezet voor een avondvullend programma griezelen en smikkelen!
Alles vind plaats op vrijdag 31 oktober en ziet er als volgt uit:

Herrieoptocht (18.30 – 19.00)

Hoor je de herrie in je straat? Kom naar buiten en loop mee! Neem je pannen, pollepels, deksels, ratels etc. mee en verjaag alle spoken uit je buurt! Wij komen langs de deuren en halen iedereen op tussen 18:30 en 19.00 uur!
Elk kind krijgt vervolgens op het pleintje van Kadoelermeer een versierd Halloween-tasje voor de snoep.
Lampionnen kunnen wij helaas niet verzorgen.

Trick or Treat (19.00 – 20.00)

Verkleed als spook, heks, monster, ridder, zombie, vampier, magiër, skelet etc. gaan de kinderen langs de deuren om zoveel mogelijk snoep te verzamelen. Voor de sfeer in de buurt zou het erg leuk zijn als de deuren en huizen in Halloween-stijl versierd worden. Graag zelfs!
Welke straten doen mee?
De huizen uit blok: Naardermeer, Pluizenmeer, Schildmeer, Leekstermeer, Zandmeer, Blauwemeer, Ketelmeer en Kadoelermeer.

Halloween Party (20.00 – 21.00)

Als afsluiting is er nog een klein feestje op het versierd pleintje van Kadoelermeer. Net als vorig jaar, ben je welkom om iets lekkers hiervoor mee te brengen. Denk bv. aan: een zakje chips, siroop, wicky, snoepjes, spekjes, zoutjes, gesneden komkommer, fruit, plastic bekertjes en alles wat niet is opgehaald tijdens Trick or Treat. De kinderen zullen zeker blij zijn met de meegebrachte lekkernijen. Alles is welkom!

Nathalie (uit Halloween team) stelt hun partytent weer beschikbaar. Heb je er zelf ook één en wil je deze lenen op 31/10? Laat het ons tijdig weten. Meerdere tentjes zijn altijd zeer welkom, omdat we nooit weten wat voor weer het wordt. En om ze leuk te versieren in de favoriete thema van de kids.
Wil je helpen? Meld je hiervoor bij één van de dames aan (zie gegevens op de flyer).

Vrijdag 31 oktober a.s. Herrieoptocht 1 8:30 – 19:00, Trick or Treat 19:00 – 20:00, Halloween Party 20:00 – 21:00

Heb je liever niet dat er op vrijdagavond 31 oktober bij je aangebeld wordt? Of ben je niet thuis die avond?
Knip dan het plaatje van de flyer die je in de brievenbus hebt gehad uit en plak dit op je voordeur.
Om teleurstellingen bij jou en bij de kinderen te voorkomen. Alvast zeer bedankt voor de medewerking.
Wij hopen van harte dat je meedoet.

Advertenties

2 Reacties to “Halloween in Merenbuurt Oost”

 1. Nancy Says:

  Wij hebben kindjes uit Ommoord. Hier doen ze helaas niet aan Halloween. Kunnen we 2 kindjes opgeven? En zo ja hoe?

  Like

  • zevenkamp Says:

   Daar kan ik je persoonlijk helaas niet mee helpen, wat ik wel weet is dat dit al jaren met buren onderling wordt geregeld.
   Echter, morgen komt er een stukje vanuit TakaTukaLand (de speeltuin in Zevenkamp), neem anders even contact met hen op….succes.

   Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: