Halloween in TakaTukaLand en abonnementen

Vrijdag 31 oktober is het Halloweenfeest in speeltuin Taka tuka land… Voor jong en oud zijn er magische, griezelige maar vooral leuke en gezellige dingen te doen.

Wat dacht je van;
Een Spookhuis
Lampionnen maken
Pompoenen uithollen
En wat te denken van een bezoekje aan waarzegster Zwarte Magica?
Maar er zijn nog veel meer knotsgekke griezelige dingen…

Vrijdag 31 oktober 18.00 – 21.00 uur Speeltuin Taka tuka land Cole Porterstraat 400, 3069 ZD Rotterdam

De toegangsprijs is € 2,50 per kind. Ouders of begeleiders hebben gratis toegang.

In 2015 gaan nieuwe prijzen gelden voor de entree en de verschillende abonnements vormen.
Zo gaat de entree van € 0,90 naar € 1
Een kinderpas gaat van € 8,50 naar € 10,00
Een ouderpas gaat van € 11 naar € 15
Een gezinsabonnement van € 25 naar € 30.

Wij gaven geïnteresseerden de gelegenheid om voor 1 november vast de nieuwe pasjes voor 2015 aan te schaffen voor de oude prijzen.
Nu valt die datum al op zaterdag in het komende weekend, dus zullen we iedereen die dat wil nog dit hele weekend de kans geven om de formulieren in te leveren.
We hebben nog genoeg formulieren. Profiteer van deze kans en kom langs. Pinnen is helaas niet mogelijk. De nieuwe pasjes zullen dan in januari 2015 uitgereikt worden.
De speciale voor inteken formulieren zijn tijdens de openingsuren (woensdagmiddag van 12-17u, zaterdagmiddag van12-17u en zondagmiddag van 12-17u) in de speeltuin op te halen.

Let op …de bij onze speeltuin aangeschafte abonnementen zijn ook geldig voor Avonturenspeeltuin Pietje Bell en visa versa, je hoeft dus niet voor beide speeltuinen abonnementen aan te schaffen.

Er is nog maar een paar dagen de tijd om de formulieren in te leveren, dus opschieten mensen!
Voor meer informatie of het complete programma van Buurtwerk www.buurtwerk.nl Blijf op de hoogte en like ons op Facebook: facebook.com/speeltuin.takatukaland of op facebook.com/buurtwerk

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Buurtwerk, Feestdagen, Kinderen, TakaTukaLand. Reacties staat uit voor Halloween in TakaTukaLand en abonnementen
%d bloggers liken dit: