Werkzaamheden Dixieterrein


Vanaf 3 november 2014 vervangt de gemeente het asfalt en de bestrating van het binnenterrein tussen de Duke Ellingtonstraat, de Louis Armstrongweg en de Errol Garnerstraat. Het werk duurt tot 19 december 2014.

Aan de bewoners in de omgeving van Duke Ellingtonstraat, Louis Armstrongweg en de Errol Garnerstraat is onderstaande brief verstuurd;

Overhangend groen
Om de stoep netjes te kunnen aansluiten op uw tuin of terrein, moeten wij overal goed bij kunnen.
Wij verzoeken u voor de start van het werk beplanting die over de grens met de openbare ruimte groeit, te verwijderen. Overhangend groen dat niet op tijd is gesnoeid, verwijdert de gemeente op uw kosten. Wij rekenen op uw tijdige medewerking.

Overlast beperken
Slecht weer of andere omstandigheden kunnen het werk belemmeren. ln dat geval is het mogelijk dat de werkzaamheden langer duren. Het werk kan geluids)overlast veroorzaken. We nemen maatregelen zoals het leggen van loopplanken.

Informatie
Voor meer informatie, vragen en/of klachten kunt u contact opnemen met de heer Val van de gemeente Rotterdam. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 010-4898600 (werkdagen van 08:00 tot 15:00 uur) of via m.val@rotterdam.nl.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ingelicht.
Met vriendelijke groet, de algemeen directeur van Openbare Werken Rotterdam (voor deze) lng. Martijn Kleinveld Gebiedsbeheerder Openbare Werken Prins Alexander

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: