Leger des Heils zoekt collectanten in Rotterdam Oost


Het Leger des Heils zoekt collectanten voor de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte, men zoekt in het bijzonder collectanten in Hoogvliet, Pernis, Rotterdam-Zuid ÉN in Rotterdam-Oost!
De collecte wordt gehouden van 24 tot en met 29 november 2014. De opbrengst wordt gebruikt voor het sociaal maatschappelijk werk van het Leger des Heils. Een groeiende groep mensen heeft, als gevolg van de economische crisis, moeite om het hoofd boven water te houden. Bovendien voelen steeds meer mensen zich eenzaam. Meer en meer mensen doen een beroep op de hulp van het Leger des Heils. In de vorm van gebruikte kleding, voedsel of hulp bij schulden.

Het Leger des Heils wil mensen helpen die hulp nodig hebben en nergens anders terecht kunnen. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils, ongeacht achtergrond of levensovertuiging. Jaarlijks helpt het Leger des Heils 35.000 mensen met professionele zorg en begeleiding: van maatschappelijke opvang tot verslavingszorg en van jeugdzorg tot reclassering. De deuren van buurtsteunpunten en korpsgebouwen staan voor iedereen open.

Wekelijks worden inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en andere activiteiten georganiseerd. Voor deze projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven, krijgt het Leger des Heils geen subsidie. Daarom zoekt het Leger mensen die willen helpen, zodat dit belangrijke werk door kan blijven gaan. Onder de noemer ‘Samenleven doe je dus niet alleen’, organiseert het Leger des Heils in veel plaatsen een deur-tot-deurcollecte.

Bent u tijdens de collecteweek beschikbaar en wilt u zich aanmelden om in uw wijk te collecteren? Ga dan naar www.legerdesheils.nl/collectanten of bel met 036 – 53 98 175.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: