Nog 1 maand speeltuin abonnement voor de oude prijs

Vanwege groot succes heeft Buurtwerk besloten de sluitingstermijn van de voorinschrijving voor de nieuwe jaarabonnementen (2015) te verlengen tot 1 december 2014.
De formulieren zijn op te halen in de beide speeltuinen van Buurtwerk namelijk speeltuin TakaTuka Land en in Avonturenspeeltuin Pietje Bell en moeten voor 1 december 2014 ingevuld, ingeleverd en betaald zijn. U kunt het nieuwe abonnement dan nog voor de oude prijs aanschaffen want….

In 2015 gaan nieuwe prijzen gelden voor de entree en de verschillende abonnementsvormen.
Zo gaat de entree van € 0,90 naar € 1
Een kinderpas gaat van € 8,50 naar € 10,00
Een ouderpas gaat van € 11 naar € 15
Een gezinsabonnement van € 25 naar € 30
Als je daar gebruik van wil maken kan je de speciale voor inteken formulieren tijdens de openingsuren van de speeltuin ophalen.
Voorwaarde is dus dat de formulieren voor 1 december ingevuld ingeleverd dienen te zijn en betaald. De nieuwe pasjes zullen dan begin 2015 uitgereikt worden.

Let op (voor het geval u er overheen heeft gelezen): de speeltuin abonnementen zijn dus geldig voor TakaTukaLand én avonturenspeeltuin Pietje Bell!
Je hoeft dus niet voor beide speeltuinen een abonnement aan te schaffen.

Advertenties
Geplaatst in Aanbiedingen, Buurtwerk, Kinderen, Peuters. Reacties staat uit voor Nog 1 maand speeltuin abonnement voor de oude prijs
%d bloggers liken dit: