Meldpunt Verkeersveiligheid Prins Alexander

De gebiedscommissie Prins Alexander heeft tijdelijk het Meldpunt Verkeersveiligheid Prins Alexander in het leven geroepen.
Hier kunnen wij wensen, klachten en ergernissen over de verkeersveiligheid in Prins Alexander doorgeven.

Waarom Meldpunt Verkeersveiligheid Prins Alexander
De gebiedscommissie Prins Alexander is door het college gevraagd mee te werken aan het verkeersveiligheidsplan van Rotterdam. Het college wil in de komende jaren de verkeersveiligheid in Rotterdam sterk verbeteren door het opstellen van dat Meerjarenplan Verkeersveiligheid. Een strengere aanpak voor verkeershufters, verhoogde fietsveiligheid en verkeersveiligheid rondom scholen, zijn een van de speerpunten. Daarnaast wil het college zich meer richten op de beleving (subjectieve) van verkeersveiligheid.

Hoe ervaart u de verkeersveiligheid in Prins Alexander?
De gebiedscommissie Prins Alexander vraagt de bewoners van Prins Alexander daarom om hun wensen, klachten, ergernissen en behoeften op het gebied van verkeersveiligheid te melden bij het tijdelijke meldpunt Verkeersveiligheid Prins Alexander. Zijn er bijvoorbeeld specifieke locaties waar sprake is van verkeersonveilige situaties? En hoe wordt de verkeersveiligheid in uw buurt ervaren?

Meldpunt Verkeersveiligheid Prins Alexander
Uw wensen en klachten kunt u tot en met zondag 16 november 2014 e-mailen naar gebiedprinsalexander@rotterdam.nl of een brief te sturen aan: Gemeente Rotterdam, T.a.v. Gebiedscommissie Prins Alexander, Postbus 70012, 3000 KP Rotterdam

Na 16 november sluit het meldpunt. Daarna worden alle meldingen verzameld en aan het college aangeboden.

De commissie hoopt op veel reacties, want daarmee wordt de noodzaak voor het nemen van doeltreffende resultaten goed zichtbaar gemaakt.
En dat kan alleen als u als bewoners hieraan meewerkt!

Advertenties
Geplaatst in Actueel, alert, Gebiedscommissies, Politiek, Veiligheid. Reacties staat uit voor Meldpunt Verkeersveiligheid Prins Alexander
%d bloggers liken dit: