Two superstars on my window

Als zingen een passie van je is, dan kun jij jezelf opgeven voor de 3 gratis masterclasses zang gegeven door Yorlenie Delgado Faria, en/of Poliana Vieira.
Tijdens de masterclasses werk je samen toe naar een deelname aan de lAM SHOW. Met een stageperformance tijdens de OPEN DAG van Youngsters op vrijdag 19 december.
Er is speciale aandacht voor jouw persoonlijke & zangtechnische ontwikkeling en in de tussenliggende weken krijg je de ruimte en tijd om de performance van jouw/jullie zelfgekozen nummer samen of alleen te oefenen in Youngsters.
Tijdens de IAM-show op 19 December ligt de focus op ‘jezelf laten zien’ en krijg je de ruimte om jouw ding te doen op het podium.
Who is ready for that? I know I am. Als dit iets voor jou is, meld je dan samen of solo aan met een track naar keuze.

Waar? Youngsters, Ambachtsplein 141 aanmelden en informatie bij Daphne van Haren 06 -19 87 83 73 of daphne.vanharen@buurtwerk.nl
De masterclasses zijn op 14 en 28 november en 12 december (op de flyer staat abusievelijk 12 november) van 19.15- 21.00 uur

Yorlenie Delgado Faria en Poliana Vieira
Poliana Vieira is winnaar van de 6e editie van de Music Matters Award en muziekambassadeur van Rotterdam in 2013!
Yorlenie doet momenteel mee aan The Voice of Holland, topzangeressen die zich inzetten voor jouw talent en de passie voor zingen met je delen.

Zie & hoor je graag, x, Ilaya

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Jongeren, Muziek, Youngsters, Zang. Reacties staat uit voor Two superstars on my window
%d bloggers liken dit: