Comenius Rotterdam lanceert technische mavo M-Tech+

Tijdens de informatieavond van 18 november voor leerlingen van groep 8 en hun ouders heeft Comenius Rotterdam een nieuw profiel geïntroduceerd: M-Tech+. Comenius Rotterdam start volgend schooljaar met dit profiel, naast de International Business School en Sportfocus. Leerlingen konden op 18 november in een workshop kennismaken met M-Tech+-fenomenen als drones, robots en 3D-printers. Er was veel animo voor deze workshop.

M-Tech+ is een profiel binnen de vierjarige mavo en de havo-onderbouwklassen, dat speciaal aandacht geeft aan techniek in de breedste zin van het woord. Door middel van praktische lessen, projecten, onderzoeken, excursies en gastlessen worden leerlingen voorbereid op een naadloze overgang naar een technische mbo-opleiding. Leerlingen van groep 8 die nieuwsgierig zijn naar de technische wereld om hen heen, zullen zich als een vis in het water voelen in M-Tech+.

Voor zakelijke en sportieve leerlingen
Voor de meer zakelijk ingestelde leerling, die bij het leren gebruik wil maken van social media biedt Comenius Rotterdam de International Business School. IBS is een opleiding voor leerlingen die hun mavodiploma willen halen en zich tegelijkertijd willen voorbereiden op een loopbaan als ondernemer of leidinggevende.
Voor de leerling die wekelijks nog meer wil sporten en nieuwe, bijzondere sporten wil ontdekken, biedt het Comenius de Sportfocus.

Kom kijken
Voor wie nieuwsgierig is geworden zijn er in januari verschillende kansen om te komen kijken.
Op woensdag 21 januari is er een meeloopmiddag voor wie wil kennismaken met de profielen Sportfocus en M-Tech+.
Op dinsdag 20 januari en woensdag 4 februari is er de startmodule van de International Business School.

Het Open Huis vindt plaats op woensdag 28 januari van 13.00 tot 20.00 uur.
Meer informatie op www.comenius.nl

Advertenties
Geplaatst in Actueel, School. Reacties staat uit voor Comenius Rotterdam lanceert technische mavo M-Tech+
%d bloggers liken dit: