Gigantische Vuurwerkshow Sportpark SV Ommoord

Binnenkort is het weer zo ver, kleuren aan de horizon die ons luid en duidelijk maken dat we een nieuw jaar tegemoet gaan!

Maar veel van de voorpret zit hem natuurlijk in het uitzoeken en bekijken vooraf, en daarna door zelf wat aan te schaffen.
Zoals u weet is www.vuurwerkshop7kamp al vele jaren een begrip en vertrouwd adres voor het mooiste vuurwerk.
Helaas was men verleden jaar niet in staat de knallende vuurwerkshow te organiseren, dus dat wil Edwin van Vriesland gladstrijken met het volgende….

“Op zaterdag 13 december vanaf 19.30 pakken we allereerst uit met een gigantische vuurwerkshow op de Heidekruid 5, Sportpark Zwansnesse (aka SV Ommoord)”,”Een aantal hiervoor speciaal (streng) getrainde mensen gaan een vuurwerk verzorgen dat zijn weerga niet kent, zo zullen er in de eindfinale alleen al 235 items worden afgestoken!”, “Dit jaar gaan we nog groter uitpakken dan voorgaande jaren, zo gaan we bijna 2 keer zoveel folders versturen, hebben we een enorm grote voorraad, voor de laagste prijs ooit, en geven we naar rato veel gratis vuurwerk weg”, “Echter, dit gaat niet voor alle vuurwerk op, omdat bepaalde stukken bijzonder laag geprijsd zijn of zelfs tegen inkoopsprijs worden verkocht!”
“En om er zeker van te zijn dat ik het beste/mooiste aan kan bieden heb ik met 4 collega’s veel vuurwerkshows van importeurs bezocht om er zeker van te zijn dat we weer toppers in het assortiment hebben”

Hoe zit dat dan met die grote voorraad Edwin, want we weten intussen allemaal dat dit aan steeds strengere regelgeving onderhevig is?
“Wat sommige mensen niet weten is dat wij naast ons bedrijf in de wijk Zevenkamp ook nog een  vestiging in Bergenschenhoek hebben en  een grote bunker in Duitsland bezitten. Hierdoor hebben wij een enorm grote voorraad, die in de 3 verkoopdagen naar verwacht leeg verkocht zal zijn”.
“Bergenschenhoek is ook maar op 15 minuten rijden, dus grijpen we dan onverhoopt een keer mis, dan hebben we snel weer voorraad, en hoeft de klant niet nog een keer langs te komen”.

Edwin liet weten dat de voorverkoop reeds op 15 november is gestart en eindigt op 26 december, u kunt desgewenst langskomen op de Roer 62-64 (voor tijden: www.vuurwerkshop7kamp.nl of www.vuurwerkshopbergschenhoek.nl)
U heeft de keuze uit on-line bestellen en via Ideal afrekenen of in een van de winkels langs te komen. Op de webshops kan je afbeeldingen van het vuurwerk zien, maar er zijn ook filmpjes die de werking van het vuurwerk laten zien. Om zoveel mogelijk de drukte en dus wachttijd te beperken kunt u in een tijdvakken van een half uur aangeven wanneer u het vuurwerk op welke dag op wilt komen halen.

De losse verkoop- en afhaaldagen zijn dit jaar op maandag 29/12 van 8.00 tot 20.00, dinsdag 30 december van 8.00 tot 20.00 en woensdag 31 december van 8.00 tot 17.00, waarna Edwin zelft het oud en nieuw gaat vieren.

Dan nog wat tips van Edwin want als één het kan weten;
– Zet een veiligheidsbril op, ook als je alleen staat te kijken, je kúnt niet iedereen in de gaten houden, want anders zie je niets van het vuurwerk zelf!
– Neem van te voren even de tijd om de gebruiksaanwijzing door te nemen, en niet pas om 0.00 uur, al was het maar om je niet in het donker rot te zoeken naar het lontje.
– Koop alleen legaal Nederlands vuurwerk, er zijn echt goede redenen warom bepaald vuurwerk in Nederland niet is toegestaan.
– Laatst maar zeker niet het minst, Ouders let op uw kinderen!

Namens het team van VuurwerkShop7kamp.nl en VuurwerkShopBergschenhoek.nl een knallend mooi begin van 2015 en vooral een gezond uiteinde!
Ps; dit is de enige vuurwerkshow (demo) in Zevenkamp, had Hol vuurwerk dit verleden jaar nog wel, dit jaar doen ze dit niet, dus zorg dat je er bij bent!

Advertenties

2 Reacties to “Gigantische Vuurwerkshow Sportpark SV Ommoord”

 1. zevenkamp Says:

  DANK gozer voor je snelle reactie, .NL was weggevallen, helaas is die link die jij hebt geblokkeerd (voor sommigen) pas um direct aan! Toppertje!

  Like

 2. Frenk Walkenbach Says:

  Hoi,

  Link werkt niet. Volgens mij is het vuurwerkmagazijnzevenkamp http://www.vuurwerkmagazijn7kamp.nl/ werkt in ieder geval wel.

  Groet,

  Frenk

  Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: