Kerstfeest met het Leger des Heils

Kerst is de tijd voor gezelligheid en feest, voor samen komen en samen delen. Maar het Leger des Heils is zich er ook van bewust dat voor een aantal mensen dit juist een tijd is van confrontatie met hun eenzaamheid, verdriet en problemen. Daarom nodigt het Leger des Heils korps Rotterdam Oost iedereen uit om samen kerst te komen vieren.

Speciaal voor die mensen voor wie kerst zo’n moeilijke tijd is wordt er een Kerstdinnershow georganiseerd. Een bijzonder kerstfeest dat op zaterdagmiddag 20 december van 17.00 tot 20.30 uur gehouden wordt in het korpsgebouw aan de de Kooikerweg 12-14. Om deel te kunnen nemen aan dit geheel verzorgde diner, omlijst met muziek en entertainment, kan men gratis toegangskaarten verkrijgen via het Open Huis, telefonisch via 010-220 25 42 of per e-mail: korps.rotterdamo@legerdesheils.nl

Op diezelfde dag, maar dan ’s morgens van 10.30 tot 12.30 uur zijn in het bijzonder kinderen van 0 t/m 12 jaar welkom bij het gezellige kinderkerstfeest ‘De Grote Kerstzooi’. Het hele kerstfeest is interactief, dus het wordt eigenlijk één groot verhaal, waarbij de kinderen in alles worden betrokken (verhaal, knutselen, toneel etc.). En het leuke is dat (groot)ouders gezellig mee mogen doen. Op zondagmiddag 21 december om 16.00 uur is ook iedereen, zowel jong als oud, van harte welkom bij de opvoering van de kinderkerstmusical: “De Hemel op stelten”.

Naast deze bijzondere kerstfeesten heet het Leger des Heils u ook graag van harte welkom bij de Kerstnachtdiensten op woensdag 24 december van 20.00 tot 21.30 uur en van 22.30 tot 24.00 uur en de Kerstwijdingsdienst op 1ste Kerstdag om 10.30 uur.  Alle kerstfeesten zullen plaats vinden in het korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Kooikerweg 12-14, 3069 WP te Rotterdam (vlak achter metrostation “Ambachtsland”).

Van harte wenst het Leger des Heils u gezegende kerstdagen toe!

 

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Feestdagen. Reacties staat uit voor Kerstfeest met het Leger des Heils
%d bloggers liken dit: