Wensboom Alexandrium vervult wensen kinderen

Voor de elfde maal organiseert het Armoedeplatform Prins Alexander voor een groep kinderen binnen de deelgemeente de actie Wensboom.
Wat is de actie Wensboom?
In deze feestmaand van Sinterklaas en Kerstmis wil het Armoedeplatform Prins Alexander een wens in vervulling laten gaan voor kinderen tot en met 12 jaar uit gezinnen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De kinderen mogen een cadeauwens insturen tot een bedrag van € 10,00. Deze wensen worden door het Armoedeplatform anoniem op kaartjes in een kerstboom opgehangen in het Alexandrium Shopping Center.

Daarna is het de beurt aan het winkelend publiek. Op zaterdag 13 december, tussen 10.00 en 14.00 kan men een kaartje uit de wensboom halen, het gevraagde cadeau aanschaffen en vervolgens weer inleveren bij de wensboom. Bij deze boom staan medewerkers van het Armoedeplatform Prins Alexander die deze cadeaus graag in ontvangst nemen en zorg dragen voor de distributie daarvan.
De wensboom is maar een kleine geste naar de kinderen en hun ouder(s) om daarmee een steuntje in de rug te geven aan mensen die met weinig geld moeten rondkomen. Op deze manier wil het Armoedeplatform een daad stellen. Het Armoedeplatform hoopt dat op 13 december het winkelend publiek aan de actie zal deelnemen.

Voor nadere informatie kan men zich wenden tot mevrouw A. Goeman telefoonnummer: 010 – 420 28 41.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: