Ommoord Tafelt Samen

Eetcafé Ommoord Tafelt Samen is op 30 januari jl met succes gestart.  Er waren 60 buurtbewoners die onder het genoot van een lekker diner elkaar hebben ontmoeten. Het was gezellig!!!
Het volgende eetcafé  “Ommoord Tafelt Samen” is op 27 februari a.s. van 17.30 uur tot 19.30 uur en diner start om 18.00 uur. Deze vindt in het restaurant van Laurens Nijeveld (G.B. Shawplaats 100) plaats. U kunt in het restaurant voor drankjes alleen met pinpas betalen.

Deelname aan deze activiteit kost € 6 per persoon (excl. drank) en inschrijven is verplicht. De tickets zijn tot en met 24 februari a.s. te koop bij de receptie van Nijeveld. Adres: G.B. Shawplaats  100 (de receptie is tot 21.00 uur ’s avonds en ook in het weekend open).
Ommoord Tafelt Samen wordt door Buurtwerk en een groep vrijwilligers  georganiseerd in samenwerking met Laurens Nijeveld, Olaertsduyn (cateraar) en AH Hesseplaats. De vrijwilligers koken onder leiding van een (gepensioneerde) kok de laatste vrijdag van de maand 3-gangenmenu voor de buurtbewoners van Ommoord.

Het eetcafé “Ommoord Tafelt Samen” is voor alle wijkbewoners die gezellig  samen met andere wijkbewoners  willen genieten van een heerlijk diner.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yildiz Akturan via tel: 010-4553799 of  mobielnummer: 06-43941836 of email: yildiz.akturan@buurtwerk.nl .
Ook kunt u op onze facebookpagina www.facebook.com/buurtwerkommoord foto’s en menukaart terug vinden.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Eten & Drinken, Ommoord. Reacties staat uit voor Ommoord Tafelt Samen
%d bloggers liken dit: