Week van de Liefde in Youngsters

Youngsters biedt dit seizoen tal van leuke workshops. Wil je leren dansen, zingen of acteren? Niets is te gek, in Youngsters kan het!
Youngsters is de centrale jongerenvoorziening voor het gebied Prins Alexander op het Ambachtsplein 141. In het gebouw vind je een dansruimte, opname studio, oefenruimte, foto studio, keuken, meidenruimte en multimediaruimte. Alle ruimtes zijn beschikbaar om je plannen en ideeën te realiseren. Er zijn tal van faciliteiten en professionele begeleiding van de jongerenwerkers van Buurtwerk om je hierbij te helpen en ondersteunen. Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Wordt dan lid en je kunt hier gratis gebruik van maken.

Daarbij biedt Youngsters een uitdagend programma aan. Van 9 t/m 13 februari organiseren zij bijvoorbeeld ‘De week van de liefde’.

Liefde in Youngsters?
Voel jij vlinders in je buik? Wil jij iemand verassen met een mooie roos?  Of wil je met andere jongeren praten over daten, versieren, verkering en uitmaken? Wil je meer weten over gevaarlijke liefdes…….  Bij YOUNGSTERS ben je dan aan het goede adres. In de week van 9 t/m 13 februari 2015 vindt daar (bij Doc.shop) de jaarlijkse “Week van de Liefde” plaats!

Geheime liefdesboodschappen, liefdesbonbons en nog veel meer…..
Er zijn er allerlei lieve, leuke en leerzame activiteiten die met liefde te maken hebben. Maak een liefdeskrans of  laat een leuke filmboodschap achter voor je (geheime) liefde! Je kunt die terugkijken op www.facebook.com/docShopPrinsAlexander
Maak, met een echte bakker, liefdesbonbons die zoooooo lekker zijn! Of schakel de Lover-Alert in: en verras je (geheime) liefde met een mooie roos, Doc.shop zorgt ervoor dat je liefje deze krijgt.

Voor de echte waaghalzen!
Durf jij het aan om het condoom te oefenen met de love box? Of raad jij hoeveel condooms er in een condoompot zitten?  Maak dan kans op een mooi liefdespakketje of gratis condooms!

Soa test
Jongeren vanaf 16 jaar kunnen een soatest doen en vragen stellen aan de  GGD over soa en methodes om zwangerschap te voorkomen. De GGD spreekuur is op dinsdag 10 februari van 19.00-21.00 uur gratis én vertrouwelijk. Dus heb je een vraag over soa of seks, kom naar binnen!

Vind jij het ook zo jammer dat de leukste dag van het jaar maar 1 dagje duurt?
Kom dan naar YOUNGSTERS!! Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00-17.00 en op de dinsdag van 13.00-17.00 en 19.00-21.00.
Maak, met een echte bakker, heerlijke liefdesbonbons of schakel de Lover-Alert in en verras je (geheime) liefde met een mooie roos.

Zorg dat je erbij bent!
Voor info neem contact op via 010 890 25 80 of doc.shop@buurtwerk.nl

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Dansen, Workshops, Youngsters, Zang. Reacties staat uit voor Week van de Liefde in Youngsters
%d bloggers liken dit: