NesseTalent 2015 voorronde 18 april 2015 @Nesselande

Iedereen heeft zijn of haar eigen talent. Veel jongens en meisjes weten wel wat ze leuk vinden of waar ze goed in zijn. Het is leuk om waar je goed in bent aan anderen te laten zien. Dus jongens en meisjes grijp je kans. In Rotterdam-Oost wonen heel veel jongens en meisjes tussen 6 en 18 jaar die een talent hebben. Dans, zang en acts. Deze talentjes kunnen zich aanmelden om mee te doen aan: NesseTalent 2015. Op zaterdag 30 mei is de finale op het Maltaplein in Rotterdam-Nesselande.

Maar voor het zover is zijn er 2 voorrondes waar een ervaren jury beoordeelt wie er al aan toe is om op een podium te staan;

1ste voorronde is op zaterdag 18 april in MC De Kristal. Jongens en meisjes die heel goed hebben geoefend en zich hebben aangemeld worden uitgenodigd om op afgesproken tijd in 1 á 2 minuten te laten zien waar ze goed in zijn.

2de voorronde is op zaterdag 16 mei in MC De Kristal. De talentjes die in de eerste ronde uitgekozen zijn kunnen in 4 á 5 minuten nog meer laten zien. De jury kijkt kritisch wie er aan het NesseTalent mee gaat doen.
De jongens en meisjes krijgen aanwijzingen van een coach hetgeen ze kunnen gebruiken bij het repeteren voor de einduitvoering.
Heel soms is het al snel duidelijk. Je hebt gewoon talent. Dan krijg je een Golden ticket en mag je direct door naar NesseTalent op het Maltaplein.

Zaterdag 30 mei is er een feestelijke dag op het Maltaplein. ’s Morgens is de Nesseloop, overdag een braderie, Shoeby’s modeshow, Streetdance en Breakdance door Danceschool 1d1c en optredens van leerlingen van Popschool Ommoord.
Om 15.00 uur wordt er bekend gemaakt wie er (die dag) het allerbeste als NesseTalent 2015 uit de bus is gekomen.
Behalve de roem en een mooie prijs mogen de winnaars op CuliNesse 2015 op een heus professioneel podium optreden.

De juryleden zijn: Joan Franka (bekend van het songfestival 2012) Angelique (bekend van Hollands Got Talent 2014) en de organisatoren van CuliNesse Brendo Festen en Robert Boevé (organisatoren van Culinesse).
Als je denkt; Yes … dat is mijn kans. Denk niet te lang na en schrijf je in. Dat kan door het invullen van een aanmeldingsformulier of je gegevens te sturen naar info@margriettuinen.nl
Inschrijfformulieren en informatieblad zijn af te halen in Wijkcentrum De Kristal, Cypruslaan 404, Rotterdam-Nesselande, tel. 010-2862760 of 010-4553799. Contactpersoon is Tineke van den Berg.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Creatief, Dansen, Nesselande, Zang. Reacties staat uit voor NesseTalent 2015 voorronde 18 april 2015 @Nesselande
%d bloggers liken dit: