Ommoord Tafelt Samen

Buurtwerk organiseert samen met een groep vrijwilligers op 24 april a.s. van 17.30 tot 19.30 uur het eetcafé  “Ommoord Tafelt Samen”.

Het eetcafé “Ommoord Tafelt Samen” is voor alle wijkbewoners die gezellig  samen met andere wijkbewoners  willen genieten van een heerlijk diner.
Ommoord Tafelt Samen wordt in samenwerking met Laurens Nijeveld, Olaertsduyn (cateraar) en AH Hesseplaats georganiseerd. De vrijwilligers koken onder leiding van een (gepensioneerde) kok de laatste vrijdag van de maand 3-gangenmenu voor de buurtbewoners van Ommoord.

Deelname aan deze activiteit kost € 6 per persoon (excl. drank) en inschrijven is verplicht. De tickets zijn van 8 april tot en met 21 april a.s. te koop bij de receptie van Nijeveld. Adres: G.B. Shawplaats  100 (de receptie is van tot 21.00 uur ’s avonds en ook in het weekend open).  De tickets zijn snel uitverkocht en er zijn slechts 50 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Het diner start om 18.00 uur en deze vindt in het restaurant van Laurens Nijeveld (G.B. Shawplaats 100) plaats. U kunt in het restaurant voor drankjes alleen met pinpas betalen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yildiz Akturan via mobielnummer: 06-43941836 of e-mail: yildiz.akturan@buurtwerk.nl

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Buurtwerk, Eten & Drinken. Reacties staat uit voor Ommoord Tafelt Samen
%d bloggers liken dit: