Vier Koningsdag bij XerxesDZB

Op Koningsdag kleurt XerxesDZB oranje. Sportpark ‘Faas Wilkes’ biedt voor zowel jong als oud, op de boulevard, de velden en in het clubhuis de leukste festiviteiten en activiteiten.
Met Oudhollandse spelen, een voetbaltoernooi en een traditionele vrijmarkt is Koninsdag het evenement van de lente bij XerxesDZB. Dit jaar gaan we op 27 april 2015 sportief en met veel plezier de verjaardag van onze Koning Willem Alexander vieren. Het beloofd een mooi oranje spektakel te worden. Een gezellig ouderwets Koningsfeest met een sportief tintje op Sportpark ‘Faas Wilkes’.

Er is een vrijmarkt voor jong en oud op de Boulevard en langs de velden van XexesDZB. Een jeugd- en senioren 5×5 voetbaltoernooi voor de leden en bewoners uit de omliggende wijken. Een Koningsplein en Koningsveld met diverse Oudhollandse spelen.

Ook is er een gezellig terras met muziek, waar bezoekers een hapje en drankje kunnen nuttigen. Er zijn diverse eetkraampjes variërend van snoep, poffertjes, hamburgers, ballen gehakt e.d.

Familiepret
Kinderen kunnen tijdens Koningsdag speelgoed, limonade of koekjes verkopen. Of ze zijn zoet met de vele andere activiteiten op het Sportpark. Denk aan schminken, zelf muziek maken of meedoen aan verschillende sportfestiviteiten. Grenzend aan het terras is een speeltuin, waar de kinderen zich ook kunnen vermaken.

Een evenement wat je niet mag missen!

Het programma van de dag is als volgt;
08.00 – 17.00 Vrijmarkt
10.00 – 13.00 Jeugdtoernooi
12.00 – 16.00 Oudhollandse spelen en sportactiviteiten
13.00 – 16.00 Seniorentoernooi

Wil je meedoen aan de vrijmarkt of met één van de toernooien stuur dan en mail naar koningsdag@xerxesdzb.nl. Door je aan te melden reserveer je een plek voor de vrijmarkt en is jouw verkooppunt vast. Speciaal voor iedereen die met een kleedje of een kraampje een mooie plek wil hebben is het Sportpark vanaf 06:00 uur geopend.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Feestdagen. Reacties staat uit voor Vier Koningsdag bij XerxesDZB
%d bloggers liken dit: