Unity99 haalt geld op voor 3 goede doelen

Zondag 19 april organiseerde Unity99 in de sporthal aan de Zevenkampsering de 14de editie van het karate Charity Tournament.
Een zeer toegankelijk toernooi voor de beginnende karateka van 7 t/m 15 jaar. Meer dan 35 verschillende clubs uit heel Nederland namen deel aan dit evenement. In een zeer gemoedelijke sfeer werd er gestreden voor de medailles, maar met name de leuke kennismaking met een groot karate toernooi dat voor vele nieuwe talenten een geweldige opstap is naar een hoger niveau.

Elk jaar gaan de opbrengsten van het toernooi naar een goed doel. Dit jaar ging de opbrengst naar 3 goede doelen!

500 euro voor de stichting Icancare4parents een stichting dat zich inzet voor terminaal zieke kinderen en met name de opvang van hun ouders.

500 euro voor RoPaRun die zich inzet voor verschillende doelen die te maken heeft met de ziekte kanker.

En sinds de start van onze inzamelingsactie van de “vrienden van Unity99” in december hebben we na vandaag in totaal 3.842 euro opgehaald! Met dit maatschappelijke project helpen we jongeren met agressie regulatie problemen hun grootste angsten en problemen overwinnen. Maar ook de kinderen die weinig te besteden hebben bieden we een helpende hand om hun toekomst droom werkelijkheid te maken.

Voor volgende editie zijn we weer opzoek naar nieuwe goede doelen, mocht je een goed doel hebben en jullie hebben een steuntje in de rug nodig, dan willen wij graag de helpende hand bieden. Voor meer informatie vraag kunt u contact opnemen met Wil van Daalen tel: 010-4202400

Bij deze wil ik dan ook alle ambassadeurs, ouders en vrijwilligers van Unity99 die zich hebben ingezet voor het toernooi van harte bedanken voor jullie hulp!
BEDANKT!

Advertenties
Geplaatst in Actueel, GoedeDoelen, Sport, Unity99. Reacties staat uit voor Unity99 haalt geld op voor 3 goede doelen
%d bloggers liken dit: