Meimaand meidenmaand bij XerxesDZB

Het meiden- en vrouwenvoetbal zit nog steeds in de lift en het afgelopen seizoen is de meidenafdeling van XerxesDZB enorm gegroeid. Om nog meer meiden en vrouwen kennis te laten maken met het voetbalspelletje, houdt XerxesDZB in de maand mei open trainingen.

Iedereen in de leeftijd vanaf 5 jaar kan, geheel vrijblijvend, meedoen aan de teamtrainingen.

XerxesDZB heeft naast een vrouwen team inmiddels ook vijf jeugd meidenteams, die aan de KNVB competitie meedoen. Naast het plezier wat de teams wekelijks laten zien, doen de teams het prestatief ook goed. De MD1 en MC1 zijn na de voorjaarscompetitie gepromoveerd en de ME1 en MD1 spelen momenteel voor het kampioenschap. Het is bijzonder, omdat het grootste gedeelte van de meiden pas één jaar voetbalt. De meiden hebben direct een plaats in de XerxesDZB familie gekregen en het plezier en enthousiasme zie je wekelijks terug op trainingen en tijdens wedstrijden. Met een kidsclub en een meisjescommissie worden er gedurende het gehele jaar een groot aantal leuke activiteiten georganiseerd.

Ons vrouwenteam speelt haar wedstrijden op de zondag. Het is een gezellige groep dames die enorm aan het groeien is. Ze zijn betrokken bij de meisjesafdeling en zetten zich regelmatig in als trainster of bij activiteiten. De meiden doen mee bij XerxesDZB! Op 14 mei vindt de 1e editie van ons ‘Ladies Day’ toernooi plaats met ongeveer 30 deelnemende teams en een gezellige braderie. Drie dagen later organiseren we voor de 2e keer een vriendinnendag. Op deze dag sluiten we het succesvolle seizoen met de meidenafdeling af.

Niet alleen de leden van XerxesDZB zijn welkom, maar ook meisjes en vrouwen die geen lid zijn kunnen deelnemen om kennis te maken met onze vereniging. Elk team heeft minimaal één trainer en een leider, en daarnaast heel veel betrokken ouders eromheen.

Wil je de sfeer eens komen proeven en mee komen trainen? Kom dan geheel vrijblijvend naar de open trainingen in mei of ga voor meer informatie naar www.xerxesdzb.nl of naar facebook.com/meidenxerxesdzb of mail naar meisjes@xerxesdzb.nl.

Data open trainingen (trainingen duren 1 uur en 15 minuten)
Dames 1 (vanaf 17 jaar) : donderdagavond om 19.30 uur
Meisjes B (vanaf 15 jaar): dinsdagavond om 19.15 uur en vrijdagavond om 18.45 uur
Meisjes C (vanaf 12 jaar): dinsdagavond om 19.15 uur en vrijdagavond om18.45 uur
Meisjes D (vanaf 10 jaar): maandagavond om 18.15 uur en vrijdagavond om 17.30 uur
Meisjes E (vanaf 8 jaar) : dinsdagavond om 17.30 uur en vrijdagavond om 17.30 uur
Meisjes F (vanaf 5 jaar) : woensdagavond om 17.30 uur en vrijdagavond om 17.30 uur

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Sport. Reacties staat uit voor Meimaand meidenmaand bij XerxesDZB
%d bloggers liken dit: