Voordeelmiddag Wat Scheelt Het

Wie rond moet komen met een kleine beurs, even krap bij kas zit of gewoon niet meer wil uitgeven dan nodig, kan donderdag 28 mei terecht op de Voordeelmiddag van WAT SCHEELT HET op het Ambachtsplein 141 (bij Youngsters) in Rotterdam Zevenkamp.
Op het programma staat een informatiemarkt voor mensen met een kleine beurs. Hier zijn diverse organisaties uit Rotterdam present om met bezoekers in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn er workshops, verrassingsoptredens en kunnen bezoekers genieten van een hapje een drankje.

Deelnemers
Aan de Voordeelmiddag WAT SCHEELT HET nemen deel: Stichting Zorgcocon, Jeugdcultuur Fonds Rotterdam, LeeftSamen, Stichting Buurtwerk Alexander, Doc.Shop, JIP Rotterdam, Mentorraat, Stichting Kinderkleding Ruilen, Armoedeplatform Prins Alexander, Vraagwijzer, Kredietbank Rotterdam, DOCK, Pimp and Repair Textiele.

WAT SCHEELT HET
De campagne WAT SCHEELT HET is twee maanden geleden van start gegaan met als doel om het bewustzijn over armoede in Prins Alexander te vergoten en bewoners te informeren over omgaan met geld. De campagne is in opdracht van de gemeente Rotterdam uitgevoerd door DOCK, samen met bewoners, vrijwilligersorganisaties en zorg- en welzijn partners in Prins Alexander.

Voordeelmiddag WAT SCHEELT HET, donderdag 28 mei van 14.00 tot 18.00 uur bij Youngsters, Ambachtsplein 141 in Rotterdam Zevenkamp.

 

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Geld, Minima. Reacties staat uit voor Voordeelmiddag Wat Scheelt Het
%d bloggers liken dit: