Saskia Parel: One woman show

Op 14 juni a.s. treed Saskia Parel op met haar One woman show in de Romeynshof.
De show van Saskia Parel is een show over generaties.
Het programma bestaat uit Nederlands repertoire met een hoog meezinggehalte, musical, cabaret, pop, blues, rock en tour de chant.
Liedjes die alle mensen kennen en uit het leven gegrepen zijn.
Het programma is herkenbaar verrassend en nodigt uit tot meezingen en misschien waagt u wel een dansje.
U kunt deze show meemaken in LCC Romeynshof op zondag 14 juni 2015.
Aanvang: 14.00 uur. Kaarten á € 6,00 en R’pas € 5,00 zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via 010-420 40 99.

Saskia heeft een breed repertoire, waaraan zij voortdurend nieuwe eigentijdse liedjes toevoegt. Het karakter van haar programma is heel divers – klassieke aria’s met het levendige karakter van Vivaldi, musical, easy-listening, Arbeidsvitaminen, Middle of the Road, Burt bacharach, Mantovani, Anne Murray en Frank Sinatra. Populaire swing van het jazzy dansorkest The Ramblers , de pittige swing van de radio big-band De Skymasters met Annie de Reuver en Greetje Kauffeld, cabaret van Corrie Vonk Sonneveld, Connie Stuart, Annie Schmidt, luisterliedjes, repertoire uit de jaren ’60 en ’80 tot heden meezingers van Harrie Bannink, Peter Koelewijn en het Metropole orkest met Freek de Jonge en het allernieuwste hedendaagse repertoire.
Ofwel voor onze bewoners een heerlijk nostalgisch repertoire om vrolijk mee te zingen.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Romeynshof, Zang. Reacties staat uit voor Saskia Parel: One woman show
%d bloggers liken dit: