Informatie avond start kinderdagverblijf KSH KDV de Buskes

Zoals u mogelijk in een eerdere nieuwsbrief vanuit KSH heeft kunnen lezen, streven wij ernaar om per 24 augustus 2015 op de locatie aan de Ben Websterstraat 3-11 een kinderdagverblijf te openen.
Dit nieuwe kinderdagverblijf zal in eerste instantie starten met één verticale opvanggroep en bij voldoende animo verder stapsgewijs doorgroeien naar 2 groepen.
Daarnaast bieden wij peuter arrangementen aan.
Wij zijn momenteel bezig met alle voorbereidingen hiervoor, zo vindt er o.a. een verbouwing plaats en wordt er een enthousiast team geformeerd bestaande uit KSH pedagogisch medewerkers en enkele nieuwe krachten.
Op woensdag 24 juni 2014 van 19.30-21.00 uur (inloop 19.15 uur) bent u van harte uitgenodigd voor de informatieavond van KSH Kinderdagverblijf de Buskes. Deze informatieavond vindt plaats op locatie Ben Websterstraat 3-11 te Rotterdam in de BSO ruimte van Kinder Service Hotels.
Tijdens deze informatieavond zullen wij u meer vertellen over o.a. onze dienstverlening, het pedagogisch beleid, de dagindeling en heeft u de mogelijkheid om alvast kennis te maken met enkele
medewerkers van het team. Uiteraard bieden wij u de gelegenheid om vragen te stellen.
Mocht u andere (aanstaande) ouders kennen die belangstelling hebben, ook zij zijn van harte uitgenodigd om de informatie bijeenkomst bij te wonen.
Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande informatie, kunt u contact opnemen met Quimby Hart (vestigingsmanager) via onderstaand adres.
Hopelijk zien wij u op woensdag 24 juni a.s.
Namens Kinder Service Hotels.
Op woensdag 24 juni organiseert Kinder Service Hotels KSH de Buskes een informatieavond over het te openen kinderdagverblijf.
Deze avond start om 19.30 uur op locatie Ben Websterstraat 3-11, Rotterdam Zevenkamp.
Ouders kunnen hier vrijblijvend meer informatie krijgen over o.a. de dienstverlening, het pedagogisch beleid, de dagindeling en er is mogelijkheid om kennis te maken met medewerkers van de locatie.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten. Reacties staat uit voor Informatie avond start kinderdagverblijf KSH KDV de Buskes
%d bloggers liken dit: