Workshop – Pinterest voor fotografen

Doe mee op 29 juni om 20.00 in Studio Creatividad aan de Robert Kochplaats 342. Volg de workshop Pinterest voor fotografen. Leer hoe Pinterest je kan helpen bij het verbeteren van je foto’s.
In de workshop laten we zien welke mogelijkheden dit social medium platform biedt. Wat je in de praktijk hebt als fotograaf aan weer een ander sociaal medium. Wat voegt Pinterest toe? Hoe gebruik je dit platform?

Met ruim 10 jaar ervaring en een achtergrond in de IT maakt Petra Muilenburg als beroepsfotograaf graag gebruik van diverse technische middelen als ondersteuning voor haar dagelijkse werk. Naast specifieke cursussen over de techniek van de camera richt ze zich nu ook op de creatieve ondersteuning van de hobbyfotograaf voor het verbeteren van haar of zijn foto’s.

Heb je nog geen Pinterest en ben je tijdens de workshop overtuigd geraakt van het nut? Dan maken we ter plaatse een account aan en gaan aan de slag. Pinterest verkennen, direct in de praktijk de mogelijkheden onderzoeken. Aan de hand van voorbeelden laten we zien hoe je dit  platform als fotograaf kunt gebruiken bij her verbeteren van jouw beelden. Vergeet dus vooral niet om je tablet, smartphone of laptop mee te nemen!

De kosten van deze workshop bedragen € 25,00, inschrijven kan via www.pm-fotografie.nl.

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Computer, Fotografie, Workshops. Reacties staat uit voor Workshop – Pinterest voor fotografen
%d bloggers liken dit: