Creatividad zoekt creatieve kunstenaars

Studio Creatividad is een kunstenaars collectief, bestaande uit drie partners: een beeldend kunstenaar, een fotograaf en een schrijver/theatermaker.
Studio Creatividad heeft als doelstelling dat elke kunstenaar op eigen wijze invulling kan geven aan workshops of cursussen binnen de eigen kunst. Daarnaast zoeken we kunstenaars die ook openstaan om gezamenlijke projecten op te starten waarbij de samensmelting van diverse kunsten gerealiseerd kan worden.
Er zijn 21 dagdelen beschikbaar, die zeven dagen per week ingevuld kunnen worden. De dagdelen zijn als volgt opgebouwd: 8.30 – 12.30 uur / 13.00 – 17.00 uur / 19.00 – 23.00 uur.

Creatieve kunstenaars dragen met een bedrag van € 60,- per maand bij aan Studio Creatividad. Dit is inclusief basiskosten voor promoties en administratie- en beheerskosten.
Studio Creatividad wil een duurzame relatie met kunstenaars aangaan.
Door dit uitgangspunt kunnen creatieve kunstenaars alleen instappen voor de periode van minimaal een half jaar.

Het is ook mogelijk zelfstandig creatieve projecten uit te voeren in Studio Creatividad. Daarvoor geldt een basis weekprijs van € 25,-. Hiervoor krijgt de projectleider een dagdeel tot z’n beschikking. Tegen meerprijs is het mogelijk meer dagdelen voor een project te gebruiken.

Belangstelling?
Stuur een email naar creatividad@creatividad.nl of vul het contactformulier op de website in.

Advertenties
Geplaatst in Creatief, Kunst, Werk. Reacties staat uit voor Creatividad zoekt creatieve kunstenaars
%d bloggers liken dit: