Rotte Swim Experience

Zondag 12 juli staat in het teken van de ‘Rotte Swim Experience’, een zwemtocht van Oud-Verlaat naar Rotterdam-Hillegersberg.
Het is een zwemtocht in open water, over een afstand van ongeveer 7 km in de Rotte. Deze tocht wordt niet in 1 keer gezwommen, maar in vijf etappes.
Je kunt er voor kiezen alle etappes te zwemmen, maar ook om één, twee, drie of vier etappes te zwemmen.

Start: Café Oud Verlaat, Zevenhuizen – Finish: RV Nautilus, Rotterdam-Hillegersberg

Parcours
Deze zwem(toer)tocht wordt gezwommen in de Rotte, van Oud Verlaat naar Rotterdam-Hillegersberg. De afstanden tussen de stopplaatsen zijn ongeveer 1,3 km.

Vervoer en pakeren
Geadviseerd wordt om met de fiets en/of openbaar vervoer te komen. De fietsen zullen door de organisatie naar het finish terrein worden vervoerd.
Bij Café Oud Verlaat zijn geen parkeermogelijkheden. Kom je toch met de auto, dan wordt geadviseerd om te parkeren bij de skiberg (Rottebandreef 10, 2661 JK, Bergschenhoek) en/of op de parkeerplaats van de eetcafé Strandgaper (Strandweg 1, Zevenhuizen).

Ook bij de finish aan het Prinsemolenpad zijn de parkeermogelijkheden beperkt, daarom wordt geadviseerd om te parkeren aan de Ceintuurbaan en om daarvandaan gebruik te maken van het bootvervoer naar de start.
Het is verboden om met de auto op de stoep of het gras te parkeren.

Kom je ‘s morgens met de auto of het openbaar vervoer naar de finish, dan biedt Geen boot? Wel varen! de mogelijkheid om voor € 10,- per boot naar de start gebracht te worden. Klik voor meer informatie en voor boeken op de button ‘meer info’.
Kijk voor meer info op: 010swim.nl/events/evenement/rotte-swim-experience/
De allerlaatste info kan je zien op hun Facebook pagina

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Natuur, Omgeving, Sport. Reacties staat uit voor Rotte Swim Experience
%d bloggers liken dit: