Cadeautje voor Mantelzorgers

Mantelzorgers zorgen voor anderen. Voor familie, vriend of vriendin of buren. Ze zijn onmisbaar. De gemeente Rotterdam waardeert de inzet van mantelzorgers en geeft ze een cadeautje.
Het cadeautje bestaat uit drie onderdelen: een Rotterdampas, een uitnodiging voor een activiteit op 10 november (de dag van de Mantelzorg) en een gratis mantelzorgparkeervergunning.
De Rotterdampas kan vanaf augustus aangevraagd worden en is geldig tot 1 maart 2016. Mantelzorgers die al een Rotterdampas hebben, krijgen een extra aanbieding op hun pas. De dag van de Mantelzorg wordt door welzijnsinstellingen in alle veertien gebieden gevierd op 10 november. Met de parkeervergunning, die Rotterdammers met een Wmo-indicatie kunnen aanvragen voor hun mantelzorger, kunnen mantelzorgers tot 31 december 2015 honderd dagdelen van vijf uur parkeren. De kosten worden vergoed door de gemeente.
Voor meer informatie gaat u naar www.rotterdam.nl/mantelzorgwaardering.
Daar leest u hoe u in aanmerking kunt komen voor het cadeautje voor mantelzorgers van de gemeente Rotterdam. Kent u een mantelzorger die deze attentie van de gemeente niet heeft aangevraagd? Geef het bericht dan aan hem of haar door, want alle Rotterdamse mantelzorgers verdienen waardering.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: