Dirk Scheele zingt ‘Z’n leukste liedjes’

Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje.
In de solovoorstelling Z’n leukste liedjes speelt Dirk Scheele daar knap en vrolijk op in. Per voorstelling varieert het repertoire en wordt al naar gelang de situatie en sfeer afgestemd op het jonge publiek. Natuurlijk is er volop ruimte voor verzoeknummertjes.

Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen. De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen. Dirk Scheele toont zich een ware meester in het mee laten doen van zowel een groot als een klein kinderpubliek; succes is dan ook verzekerd.

Woensdag 23 september 14.00 uur in Youngsters, toegang € 3,50, 2 jr en ouder, reserveren is noodzakelijk

Advertenties

Eén reactie to “Dirk Scheele zingt ‘Z’n leukste liedjes’”

 1. Frenk Walkenbach Says:

  Hio Leo,

  Hoe istie? Tijd niet gezien man. Maar je komt toch zeker wel een hapje bij ons eten op 26 september? Zoals je ongetwijfeld weet is er dan het Zevenblad festival. Heb jij er al iets over geschreven? Heb ik gemist dan… Ik heb nog wel even een aankondiging en een vraag naar koks uit de wijk. Zou jij het toegevoegde bericht willen plaatsen? Zou hartstikke fijn zijn!

  tot snel,

  Frenk

  Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: