Verdachte mishandeling kassamedewerker COOP gezocht

De politie onderzoekt de mishandeling van een winkelmedewerker op 8 juli van dit jaar. De kassamedewerker van de COOP supermarkt aan het Ambachtsplein werd vlakbij zijn woning geslagen. Tot nu toe heeft het onderzoek niet geleid naar de identiteit van de verdachte. Daarom schakelen we nu het publiek in.
Omschrijving
In de loop van dinsdagmiddag 7 juli kwamen drie jongens de supermarkt in lopen. Ze waren verbaal erg aanwezig en vervelend richting andere bezoekers. Bovendien dronk één van jongens in de winkel, wat niet is toegestaan. Hij werd dan ook aangesproken door de bedrijfsleider en kreeg een winkelverbod. Het drietal verliet daarop de winkel.
Een dag later, nadat het 18-jarige slachtoffer klaar was met werken, reed hij samen met een vriendin op de fiets naar huis. Onderweg hoorde hij al wat geschreeuw, maar daar besteedde hij geen aandacht aan. Vlakbij zijn woning kwam hij erachter dat er een groep jongemannen achter hem stond. Hij werd aangesproken door één van hen, die hij herkende van een dag eerder uit de winkel. Die riep dat het slachtoffer hem had verraden, duwde hem, en sloeg hem twee keer hard in het gezicht. Daarbij raakte de 18-jarige gewond aan zijn gezicht. Een buurman schoot te hulp waarna de groep er vandoor ging.

Van de verdachte die de mishandeling heeft verricht, zijn beelden uit de COOP supermarkt beschikbaar. Het onderzoek leidde tot nu toe niet naar zijn identiteit. Daarom vragen we het publiek mee te kijken. Wie herkent de jongen? Neem a.u.b. contact met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000,
Of maak gebruik van het Tipformulier

Namens de Politie: Zaaknummer 2015251944, datum delict: 08-09-2015, plaats delict: Rotterdam

Advertenties
Geplaatst in Actueel, alert, Politie, Winkels. Reacties staat uit voor Verdachte mishandeling kassamedewerker COOP gezocht
%d bloggers liken dit: