Politie start grootschalig onderzoek na dodelijk schietincident

De politie in Rotterdam heeft 8 oktober een groot rechercheteam geformeerd dat onderzoek doet naar een dodelijk schietincident dat in de avond van woensdag 7 oktober plaatsvond.
Woensdagavond werd een 54-jarige man uit Rotterdam in een woning aan de Zevenkampse Ring neergeschoten. Ambulancepersoneel en een mobiel medisch team probeerden de man nog te redden, maar dat mocht helaas niet meer baten.
De politie is dezelfde avond een buurtonderzoek gestart en de Forensische Opsporing heeft de woning onderzocht op sporen. De woning is nog niet vrijgegeven. Het Team Grootschalige Opsporing bestaat uit 20 rechercheurs die speciaal voor dit onderzoek zijn vrijgemaakt.

Getuigen blijven welkom
Het team heeft al een aantal getuigen gesproken, maar nieuwe getuigen blijven welkom. Het schietincident vond rond 20.50 uur plaats op de Zevenkampse Ring, in het gedeelte tussen de Citer en de Piccolo, aan de kant met de even huisnummers.
Is u op woensdagavond 7 oktober voor of na de schietpartij in die buurt iets verdachts opgevallen? Heeft u bijvoorbeeld gezien dat na het schietincident één of meerdere mensen wegvluchtten? Of heeft u andere informatie die mogelijk van belang is in het onderzoek? Belt u dan met de Rotterdamse politie via 0900-8844 en vraag naar TGO “Zeven”. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: