Herfstvakantie activiteiten en Halloween Wijkpunt Torenhof

Ook in de herfstvakantie organiseert Wijkpunt Torenhof samen met BC de Fluiter de vakantieactiviteiten, vanuit BC de Fluiter, Wiekslag 3.  Alle drie de activiteiten zijn gratis.
Maandag 19 oktober met de bus naar binnenspelparadijs Bungelland.
Let op de bus vertrekt om 13.00 uur, Aanwezig zijn om 12.45 uur. We zijn om 16.30 uur weer terug in BC de Fluiter.

Woensdag 21 oktober, samen eten en kinderbingo, de inloop is om 13.00 uur in BC de Fluiter. Om 15.30 uur is de activiteit klaar.

Donderdag 22 oktober we verzamelen bij BC de Fluiter om 11.30 uur en gaan dan naar het Sport en Fundorp in sporthal de Lijstersingel. We zijn om 16.30 uur weer terug in BC de Fluiter.

Als je mee wilt doen, kom je dan aanmelden op woensdag 14 oktober tussen 14.00 uur en 15.30 uur in BC de Fluiter, Wiekslag 3.
Of stuur een email naar Torenhof@Kennismakelaars.nl met : achternaam, voornaam kind(eren) geboortedatum, adres en telefoonnummer van ouders/verzorgers.

HALLOWEENFEEST
Zaterdag 31 oktober van 19.00 tot 22.00 uur is er weer van alles te doen in en rondom Wijkpunt Torenhof voor jong en oud.
Om 19.00 uur kunnen de kinderen (onder begeleiding van ouders/verzorgers) in wijkpunt Torenhof de route ophalen voor de Trick or Treat in de Vogelbuurt.
Ook vanaf 19.00 uur is het terras geopend voor de bewoners om elkaar te ontmoeten.
De hele avond gratis koffie/thee/limonade met wat lekkers.
Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Advertenties

Eén reactie to “Herfstvakantie activiteiten en Halloween Wijkpunt Torenhof”

  1. Elly Says:

    Waar is dat wijkpunt Torenhof? Volgens mij heeft dat niets met Zevenkamp of zelfs Rotterdam Alexander te maken, maar is het in zuidelijk Capelle a/d IJssel, net als de Fluiter, Wiekslag 3. Redactie, ik verwacht van Zevenkamp Rotterdam informatie over Zevenkamp. Daar is ook van alles over te schrijven want er is genoeg te doen! Groet, Elly Brevoort

    Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: