Informatieavond Comenius op dinsdag 17 november

Comenius Rotterdam organiseert voor leerlingen van groep 8 en hun ouders een informatieavond. Tijdens deze avond krijgen toekomstige mavo-, pre-havo- en havo-leerlingen en hun ouders de kans om kennis te maken met onze school en de verschillende profielen die Comenius Rotterdam aanbiedt: de International Business School, Sportfocus, M-Tech+, Anglia en pre-havo.
De informatieavond vindt plaats op dinsdag 17 november van 19.00 tot 21.30 uur in het schoolgebouw aan de Kromhoutstraat 1-7, 3067 AE Rotterdam.

Open Huis en meeloopmiddagen
Gedurende het jaar zijn er meerdere momenten waarop toekomstige leerlingen en hun ouders kennis met onze school kunnen maken, bijvoorbeeld op het Open Huis, woensdag 27 januari 2016 van 15.00 uur tot 20.00 uur.
Verder kunnen leerlingen uit groep 8 zich inschrijven voor een meeloopmiddag. Tijdens deze middag volgen ze lessen op Comenius Rotterdam en ervaren ze hoe het er ‘in het echt’ aan toegaat. Comenius Rotterdam houdt een algemene meeloopmiddag op woensdag 20 januari 2016 en op woensdag 17 februari 2016 een meeloopmiddag met specifieke aandacht voor de aangeboden profielen.

Advertenties
Geplaatst in Actueel, School. Reacties staat uit voor Informatieavond Comenius op dinsdag 17 november
%d bloggers liken dit: