Dag van de Mantelzorg: Zorg voor de Mantelzorgers


Op 10 november wordt de Dag van de Mantelzorg Prins Alexander in het Albeda College gehouden.
Hoe maak je tijd voor jezelf, welke ondersteuning kan je krijgen als mantelzorger? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de Dag van de Mantelzorg. Naast informatie biedt deze dag ook ontspanning met workshops kaarten maken, bloemschikken, bewegen met muziek en nog veel meer.

Mantelzorgers welkom op 10 november
Zorgt u minimaal drie maanden, acht uur per week voor een familielid, vriend of vriendin, buurman of buurvrouw? Dan bent u mantelzorger en dus van harte welkom op 10 november.

Mantelzorgbeurs
Er is een mantelzorgbeurs waar u terecht kunt met al uw vragen. Deskundigen leggen u graag uit hoe de zorg voor u op een goede manier langer is vol te houden. Ook kunt u meedoen met een workshop tiltechnieken. ICT-studenten beantwoorden vragen over uw laptop, Ipad of mobiele telefoon. Ze kunnen ook handige app’s installeren. Wie ontspanning zoekt kan terecht voor een gezichtmassage, handmassage en een manicure. Bij een visagiste kunt u zich laten opmaken, gevolgd door een fotoshoot. Er is ook muzikaal vermaak met optredens van het zangkoor Happy Days en het Wederopbouw Revue.

MDRplus
MDRplus organiseert de Dag van de Mantelzorg in opdracht van de gemeente Rotterdam. MDRplus werkt nauw samen met diverse zorg- en welzijnsorganisaties in Prins Alexander en het Albeda College.

Wilt u op de hoogte gehouden worden, stuur een e-mail naar mantelzorgpa@gmail.com of meldt u aan bij MDRplus via 010 28 68 100. U kunt ook kijken op de websites www.mantelzorgpa.nl of www.onsalexander.nl.
Dag van de Mantelzorg 10 november 2015 van 9.30 tot 15.00 uur in het Albeda College (Prins Alexanderlaan 41).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: