Maak werk van je iPad

Hoe werkt een iPad en hoe onderhoud je de iPad. In drie middagen kun je er achter komen. Van de eerste stappen zoals de bediening en installeren van apps tot beveiliging en facetime.
In drie middagen kun je heel veel trucs en tracks te weten komen over het gebruik van de iPad.
Natuurlijk kun je de gebruiksaanwijzing downloaden of al doende  handigheidjes ontdekken, maar veel mensen vinden het prettig om een voorbeeld te krijgen en dan meteen zelf uitproberen, vragen stellen en weer opnieuw doen.
De mogelijkheden van een iPad zijn enorm; voor iedereen kan het weer anders zijn, de één gebruikt de iPad meer voor Internet en e-mail de ander houdt er de agenda op bij,  speelt spelletjes en leest boeken.

De themabijeenkomsten ‘Maak werk van je iPad’ bestaan uit 3 bijeenkomsten op de vrijdagmiddagen 6, 13 en 20 november van 14.00 tot 15.30 uur. De cursuskosten zijn € 15,00 incl. koffie/thee. Deelnemers moeten in het bezit zijn van een (opgeladen) iPad en een Apple ID.
Aanmelden in Wijkcentrum De Kristal, Cypruslaan 404, Rotterdam-Nesselande, tel. 010-2862760 of 010-4553799. Contactpersoon is Tineke van den Berg.

 

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Buurtwerk, Computer, Cursussen. Reacties staat uit voor Maak werk van je iPad
%d bloggers liken dit: