Adopteer een afvalcontainer en win!

Ergert u zich aan afval, dat naast de afvalcontainer ligt? Adopteer dan een container en win een uniek t-shirt.
Afval naast de container. Als inwoner van Rotterdam kunt u daar iets aan doen, namelijk een afvalcontainer adopteren. Velen gingen u voor.
Wanneer u een container adopteert, houdt u de omgeving van de container schoon door het ernaast geplaatste afval zoals vuilniszakken in de container te gooien en af en toe de plek rond de container aan te vegen. U krijgt hiervoor een uitgebreid schoonmaakpakket met handschoenen, gereedschap en een sleutel om de container te openen. Daarnaast krijgt u een unieke code, die zorgt dat de gemeente uw melding over rommel naast de container binnen 24 uur oplost. Door te adopteren draagt u bij aan de leefbaarheid van de buurt en een merkbaar schonere straat.

Doe mee met de Container Adoptie Challenge en win
Wanneer u zich aanmeldt als adoptant en via social media, per mail of Whatsapp anderen uitdaagt om ook een container te adopteren, kunt u een shirt winnen uit de eigen wijk van stichting Like je wijk. Vermeld bij uw aanmelding dat u meedoet aan de Challenge.

Adopteren
Wilt u, net zoals vele andere Rotterdammers, ook een container adopteren, alleen of met uw buren? Meld u zich dan aan via containeradoptie@rotterdam.nl. Bij uw aanmelding graag de volgende gegevens doorgeven:

telefoonnummer
straat en huisnummer
postcode
straat waar de container staat
eventuele deelname aan de Container Adoptie Challenge

Aanvullende informatie op: www.rotterdam.nl/containeradoptie

Advertenties
Geplaatst in Actueel, alert, Gemeente, Omgeving. Reacties staat uit voor Adopteer een afvalcontainer en win!
%d bloggers liken dit: