Bootcamp tegen kinderkanker (stichting Kika)

Gezonde mensen in beweging krijgen om geld op te halen voor kinderen die het minder getroffen hebben. Dat is het doel van de actiedag die Fitclub GezonderRotterdam in samenwerking met hardloopcommunity Ik Loop Hard houdt. Op zaterdag 28 november zijn er sportieve activiteiten om geld op te halen voor Stichting Kika.

Bij Fitclub GezonderRotterdam prijzen we ons gelukkig met onze goede gezondheid. Dagelijks zijn we aan het rennen, boksen, dansen of hangen we in de gewichten. Grenzen verleggen en anderen helpen om ook hun doel te bereiken, dat is onze uitdaging.

Maar terwijl wij daarmee bezig zijn, realiseren wij ons maar al te goed dat deze sportieve activiteiten niet voor iedereen zijn weggelegd. Jaarlijks krijgen 500 tot 550 kinderen de vreselijke diagnose kanker te horen. Rennen, springen en dansen is er dan niet meer bij, hun enige en veel grotere uitdaging is beter worden. Toen wij door hardloopcommunity Ik Loop Hard werden gevraagd om te ondersteunen bij hun inzamelingsactie voor Stichting Kika, hoefden wij dan ook niet lang na te denken. Wij willen onze gezonden lichamen graag inzetten om de kans op volledige genezing te vergroten. Daarom houden wij zaterdag 28 november in samenwerking met Ik Loop Hard een actiedag voor Stichting KiKa.

Praktische informatie:
Wat: Outdoor bootcamp voor Stichting KiKa
Wanneer: zaterdag 28 november van 15.00 tot 16.30 uur
Voor wie: iedereen, ongeacht leeftijd of sportief niveau
Waar: verzamelen voor de Markthal
Aanmelden: stuur een mail naar gezonderrotterdam@gmail.com
Kosten: € 10. dat geheel ten goede komt aan stichting Kika!

Advertenties
Geplaatst in Activiteiten, Gezondheid, GoedeDoelen, Omgeving, Sport. Reacties staat uit voor Bootcamp tegen kinderkanker (stichting Kika)
%d bloggers liken dit: